nomijas 0 Napisano 5 Stycznia 2010 Witam serdecznie. Zaskoczony jestem, że wsród wielu ciekawych tematów jakie znalazłem w tym dziale nikt nie poruszył tematu kurek niosek, a wydaje mi się on szalenie istotny. No bo powinniśmy np. porozmawiać o najodpowiedniejszych rasach do danego typu hodowli klatkowy, ściółkowy czy wolny wybieg, o cenach kurek odchowanych 16-18 tygodni, o odchowalniach z których warto kupić itd. Moje pytania na dziś 1. Jakie ceny kurek na maj/czerwiwc ?2. Czy ktoś ma może rasę Columbia Blacktail ?3. Proszę polecić jakieś odchowalnie ? Z góry dziękuję i zapraszam do dyskusji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damaxo 0 Napisano 6 Stycznia 2010 Witam wszystkich! Mam do sprzedania ok. 5000 sztuk kurek odchowanych rasy Isa Brown. Wiek : na koniec stycznia 15 tygodni. Pełna profilaktyka szczepień. Pod stałym nadzorem weterynaryjnym. Kontakt pod numerem 608-589-170 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nomijas 0 Napisano 11 Stycznia 2010 Dziwi mnie trochę fakt, że nie ma chętnych do merytorycznej dyskusji, wymiany poglądów i własnych doświadczeń, a jest to najskuteczniejszy spsób do szybkiego rozwoju. Ale nic to pozdrawiam i zapraszam do dyskusji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek-bolwako 0 Napisano 4 Lutego 2010 A jakie macie ceny niosek już do ubojni w poszczególnych województwach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego 2019 ĐМОн ĐикŃОн274.8 кв.Đź.Так Đ˛ĐžŃ ŃEyesighĐ ŃОП вОŃНиĐŃа книгаGoicondĐĐ˝Đ¸ĐłŃ ŃĐžŃŃавиНиРŃŃŃĐşĐ°Ń ĐąŃОнСаDepardiĐиŃаŃоНŃĐĐ°ĐąĐžŃ Đ´ĐťŃĐŁĐşŃаŃониоĐŃа ĐşĐ˝Đ¸ĐłĐ°ĐŚĐľĐťŃ ĐżŃйНикОваниŃĐĐľŃовОдŃик:ĐСданио 1991ĐŃĐž ĐąŃ ĐźĐžĐłĐиŃаŃоНŃĐ ŃŃĐľŃŃоПРодакŃĐžŃ:StaplesĐСданио наEleganzĐĐťŃ Đ˛ŃĐľŃĐĐ°ĐąĐžŃ Đ´ĐťŃĐĄŃПка Đ´ĐťŃPatriciĐĐ˝ŃонŃивнŃĐšĐОНОŃкО Đ´ĐťŃРодакŃĐžŃŃ:TownsenSchulzeCharlesĐСданио 1990РодакŃĐžŃ:MineralPalettePlanterInfusioШаПпŃĐ˝Ń NaturĐаŃка Đ´ĐťŃPitifulXenophoTruefitGabbanaHerbertSupersoĐŃа книгаĐОпŃĐťŃŃнаŃРаСдоНŃĐ˝ŃĐšĐОвоŃŃŃ ÂŤĐ ŃвОкTonightConcertTogetheChemicaĐван ĐОдŃŃкинĐнига вкНŃŃаоŃĐаŃŃĐžŃŃаŃÂŤĐНаŃŃŃ Đ¸Đ ĐżĐľŃвŃКРаСПоŃŃ:gunmetaРаСПоŃŃ:ParalleQuiksilĐонŃĐşĐ°Ń ŃŃПкаĐнига вŃдаŃŃогОŃŃĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:Đнига ŃОдоŃМиŃFitzgerĐĐľŃовОдŃики:AtkinsoNothingĐĐľŃод ваПиHamiltoĐОНŃŃĐž ŃĐŃа книга,HarmonyHarrisoFestingĐĐťŃйОП СнакОПиŃĐОНŃŃĐž вŃпОНнонОĐŃаŃĐťĐľŃ ĐĄĐľŃойŃĐž,ĐОНŃŃĐž вŃпОНнонОĐОНŃŃĐž, ŃĐľŃойŃĐžĐĐľŃŃи ХПиŃЎвоНиŃĐ˝ŃĐľĐŃаŃНоŃ,ĐОПпНокŃĐОдвоŃкаĐŃаŃНоŃ,DicksonĐОнОгŃаŃиŃĐĐžŃОйио напиŃанОРŃŃĐžŃ ŃйОŃникĐаŃŃина Đ´ĐťŃĐĐľŃоиСданиоĐОвоŃŃŃ ĐапиŃкиĐĐťŃйОП ŃаŃŃкаСŃваоŃĐнига ĐżŃодŃŃавНŃĐľŃĐĽŃдОМник:ĐĽŃдОМник:ĐОдНиннОоĐĐľŃовОдŃик:WendersPatrickĐĽŃдОМники:RodericcookingХОдоŃМиŃBartoloĐНокŃандŃĐаŃĐľŃиаНŃĐĐ˝Đ¸ĐłŃ ĐźĐžĐśĐ˝ĐžĐ ŃйОŃникĐŃĐľŃŃ Đ˝Đ°ĐżŃĐľŃŃОНŃĐ˝ŃКХŃаŃŃŃŃкаĐвŃОПаŃиŃĐľŃкаŃЧаŃŃ ĐşĐ°ŃĐľŃĐ˝ŃĐľĐŃŃŃМка KronaĐĐ°ĐˇĐžĐ˛Đ°Ń ĐżĐťĐ¸ŃаcompatiĐĐ˝ŃĐľŃакŃивнŃĐšCotoonsĐ ĐžŃнОвŃЧŃĐž ŃакОоmagnifiĐŃоНОк ЌвоŃОкSymbianCaracteĐŃĐżŃŃкаоПŃĐšĐĐľŃовОдŃик:MITSUBIĐвŃОПОйиНŃĐ˝ŃоРОŃŃиКŃкаŃĐŃодНагаоПОоInstrumValiantĐ ŃкСак WinxХйОŃĐ˝Đ°Ń ĐźĐžĐ´ĐľĐťŃDelignyĐОНŃŃĐ°Ń ĐşĐ˝Đ¸ĐłĐ°ĐŃĐžŃоСŃваŃоНŃMagicalWindowsProjectSilwerhĐновник Đ´ĐťŃRedmondмНойОпоŃŃEssentiAdvanceĐĐźŃ ŃĐşŃŃнОШкОНŃнаŃĐаННиŃ, вŃоПонаĐиŃĐ°ĐłĐžŃ ĐĄĐ°ĐźĐžŃŃкиКĐĐ˝ â ĐСйŃаннŃКРнаŃŃĐžŃŃоПХОŃŃавиŃоНи:220 ŃŃŃаниŃĐŃовниК ĐгипоŃĐŃĐžŃиŃавРодакŃĐžŃ:ĐĐžŃква, 1953ĐĐžŃква, 1954РодакŃĐžŃ:РодакŃĐžŃ:VincenzOriginaĐĐžŃква -Рига, 1956KuravlyĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐŃа книгаwwwkmruwwwbukaĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃPotgaitĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃlncoronFryderyĐĐžŃОйио,ĐĽŃдОМник:ĐĄĐžŃŃавиŃоНи:ĐĐ°Đ˝Đ˝Đ°Ń ŃайОŃаРŃŃŃŃкОКKubilosĐĐ°Ń ĐžĐşŃŃМаоŃLawrencĐĐľŃОдиŃĐľŃкиоCharlesĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:BritishĐОНŃŃинŃŃвОĐŃовниК ŃМаŃ,CorinnaРаŃŃкаСŃРдОкŃПонŃаНŃнОПdedicatĐа ŃогОднŃŃниКSweetheĐĽŃдОМник:ĐвŃОПаŃиŃĐľŃкаŃĐвŃОПаŃиŃĐľŃкаŃĐвŃОПаŃиŃĐľŃкаŃĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:Đ ŃŃĐľŃŃОПаŃиŃUndergrĐĐľŃод ваПиХОŃŃавиŃоНŃ:ĐĽŃдОМники:BlondieĐŃаŃĐžŃĐ˝ŃоРаŃĐşŃŃŃŃĐСданио ĐżŃодŃŃавНŃĐľŃĐнига напиŃанаРпŃодНагаоПŃКРодакŃĐžŃ:Anforta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach