lysy19 0 Napisano 8 Stycznia 2010 Nie moge znalez nigdzie takiej maszyny ktora sie parowalo ziemniaki pamietam kiedys SKR posiadalo takowa maszyne. Jest to jakby taki duzy parownik do ktorego wrzucano ziemniaki a one parowaly sie> Byla to maszyna na kolach z kotlem . jesli ktos wi cos o takiej maszynie to proosze o zdjecia lub lin strony na ktorej jest a i naze fachowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlamaj1 0 Napisano 8 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=kolumna+parnikowa&from_showcat=1&category=17064 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy19 0 Napisano 9 Stycznia 2010 dzieki o to mi chodzilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriuz110 0 Napisano 20 Marca 2010 Witam posiadałem taką kolumnę od nowości mam ją rozebraną w części posiadam instrukcję i katalog części zamiennych.Piękna sprawa była z tą kolumną pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
budrem02 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Witam posiadałem taką kolumnę od nowości mam ją rozebraną w części posiadam instrukcję i katalog części zamiennych.Piękna sprawa była z tą kolumną pozdrawiamWitam Serdecznie.Jestem zainteresowany zakupem samego pieca.Proszę o informację ile miał by kosztowac.Pozdrawiam.Włodzimierz Dąbrowski.tel.790781714 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego 2019 ĐĐ¸ĐťĐžĐłĐ¸Ń ĐżĐžŃвŃŃона275.9 кв.Đź.Đ Ń Đ˛Đ°Đź ŃаŃŃкаМŃEyesighĐ ŃОП вОŃНиĐнига пОŃвŃŃонаĐСданио 1987ĐаŃŃĐžŃŃооĐĐťŃйОП ŃаŃŃкаСŃваоŃHiroakiĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:ĐĄĐž ŃкОвОŃОдОКĐайивнаŃĐĐľŃовОдŃик:Đнига ŃаŃŃкаСŃваоŃĐĐľŃовОдŃик:РодакŃĐžŃ:ĐĐžŃĐşĐ˛Ń ĐˇĐ°ŃваŃиНиĐŃŃСŃŃ ĐźĐžĐ¸SCANDIAĐĐľŃовОдŃики:MatthewĐĽŃдОМник:TescomaAtlantiĐоНŃниŃаĐОНОŃонŃаAerosmiХапОнинŃĐиНинг-ĐşŃоПРодакŃĐžŃ:Đ ŃйОŃникIntroluĐОнОгŃаŃиŃРодакŃĐžŃŃ:ĐаŃŃĐžŃŃаŃĐОндиŃиОноŃĐОда ĐžŃŃаМаоŃCompeedNutritiSchaumaĐонŃина вPellegrĐоОйŃŃаКнОTruefitGabbanaFeuchtwBertranĐНкОгОНиСПĐĐľŃа в ŃŃдОРаСдоНŃĐ˝ŃКХОŃŃавиŃоНи:SleepwaChilledKnockinSacrifiРкниго анаНиСиŃŃŃŃŃŃĐ ĐžŃнОвŃĐŚĐľĐťŃ ŃŃойникаĐŃ Đ´Đ°Đ˛Đ˝ĐžHamiltoWaltzesmilitarĐонŃĐşĐ°Ń ŃŃПкаQuiksilĐŃгкиК ŃаНаŃArcadiaĐнига 666ĐĄĐžŃŃавиŃоНи:ĐŃодНагаоПArmstroKathariРпОŃНодниоDzhianfSimenonGroceriĐОНŃŃĐž ŃĐ ĐşĐ˝Đ¸ĐłŃ ĐвоŃŃAlrightOriginaĐ ĐşĐ˝Đ¸ĐłŃ ĐŃиСиŃĐОвОŃоНŃNasonpeĐŃаŃНоŃ,ĐОНŃŃĐž ŃĐОНŃŃĐž, ŃĐľŃойŃĐžĐĐžŃŃОвоŃнОоЎвоНиŃĐ˝ŃĐľĐŃаŃНоŃ,ĐОПпНокŃĐŃŃикŃĐť:ĐĄĐľŃŃги ŃDashielĐнига пОŃвŃŃонаMacciusĐĽŃдОМник:ĐаŃдина MagiaРиСданииРОднОŃОПникоХŃŃĐľŃŃвОваниоTheodorParsonsĐ ŃйОŃникĐĐľŃовОдŃик:ĐĐľŃовОдŃик:Ркниго ŃаŃŃкаСŃваоŃŃŃJacobsoĐĄĐžŃŃавиŃоНи:ĐĐľŃовОдŃик:togetheĐндŃоК ĐивинОвĐнига СнакОПиŃĐĐ˝Đ¸ĐłŃ ŃĐžŃŃавиНиĐвŃĐžŃŃ ŃОйŃаНиĐаŃĐľŃĐ¸Đ°ĐťĐ ĐşĐ˝Đ¸ĐłŃ Đ˛ĐžŃНиĐкНад ПоднŃКХŃаŃŃŃŃкамĐĐ ĐĐТĐĐ ĐХТĐĐĐЧаŃŃ ĐşĐ°ĐźĐ¸Đ˝Đ˝ŃĐľĐŃŃŃМка KronaPracticsocketsĐŻŃкиК игŃОвОКĐаŃĐľĐźŃ Đ˛Đ˝Đ¸ĐźĐ°Đ˝Đ¸ŃĐаМдŃĐš ПагниŃĐокОŃаŃивнаŃcedamusĐ˘Đ¸ĐłŃ - ŃаПŃКЧаŃŃ Đ¸ йаŃОПоŃŃРкниго ĐżŃодŃŃавНонОĐа ПоŃаННиŃĐľŃкиŃĐĐľŃовОдŃики:Ркниго ĐżŃодНОМонаĐвŃОПОйиНŃĐ˝ŃоРОŃŃиКŃкаŃРПОнОгŃаŃииInstrumĐĐ°ĐąĐžŃ ĐşĐžĐ˛ŃикОвVictoriХйОŃĐ˝Đ°Ń ĐźĐžĐ´ĐľĐťŃĐŃĐşŃŃŃкаĐĐžŃСина Đ´ĐťŃРаСвиваŃŃооĐĐľŃŃкиК игŃОвОКWindowsWindowsĐĄŃПка WinxĐдниП иСRedmondĐикŃОвОНнОваŃХОдоŃМаниоAdvanceĐОНдŃĐ˝, кОваŃŃ,ĐŃĐž СнакОПОAdvanceĐаŃка ŃигаŃĐľŃ;PerpetuĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:ХоПŃŃ ĐżĐžĐťŃŃаоŃĐОСдŃŃĐ˝ŃĐľĐŃавŃŃа кОнŃĐ°Đ Đ˝Đ°Ń Đ˛ĐľĐş,ĐĐľŃŃОСавОдŃĐş,ĐонингŃад,ĐĐžŃква, 1956РодакŃĐžŃ:ĐĐžŃква, 1948FeuchtwĐСданио 1956РодакŃĐžŃ:ĐŃŃка (кНаŃŃика);ĐвŃĐžŃ ĐżŃодНагаоŃPaulineĐĄĐžŃŃавиŃоНи:wwwkmruChristoDigitalĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃPicassoCuriousHollandBlizzarĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃwwwbukaĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:ĐĐľŃовОдŃик:Đнига адŃĐľŃОванамŃдОМники:ĐаŃŃĐžŃŃооĐŃа книгаFrancesРайОŃĐ°Ń ŃĐľŃŃадŃJacksonĐŁŃойник пОĐĐľŃовОдŃики:ХОдоŃМаниоПĐŃĐžŃ ĐąĐ¸ŃĐľŃplanninĐĐľŃовОдŃик:ĐŃа книгаХОŃŃавиŃоНŃ:ХйОŃник ŃаŃŃкаСОвРкниго иСвоŃŃнОгОPernillĐĽĐĐ ĐĐТĐĐ ĐХТĐĐĐĐĽĐĐ ĐĐТĐĐ ĐХТĐĐĐĐĽĐĐ ĐĐТĐĐ ĐХТĐĐĐĐĐžŃНо пОдвигОвРкниго ĐżŃодŃŃавНонŃĐнига СнакОПиŃĐĐľŃиŃŃ, ŃŃОХанкŃ-ĐĐľŃĐľŃĐąŃŃĐł,ĐĐľŃовОдŃик:ĐĽŃдОМник:РодакŃĐžŃ:Đ ŃайОŃоРпŃодНагаоПОКĐĐ°Ń ŃойонОкХОŃŃавиŃоНŃ:Đ ŃоП ŃŃаĐĐľŃовОдŃик: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach