MajoreQ 0 Napisano 6 Kwietnia 2006 a tak na marginesie to MC to stary case MX jak chcecie to sami zobaczcie sobie jakiegos starszego MX-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelek32 0 Napisano 21 Sierpnia 2006 co sądzicie o ciągniku mccormick c85 max (81.6km)????ostatecznie muszę wybrać albo proxime 8441 albo tego właśnie mccormicka. różnica w cenie to całe 30tyś zł. warto tyle dołożyć?proxima która waży 4200kg wydaje sie być lekkim ciagnikiem, co sądzić o mccormicku który waży tylko 3330kg?? dałby rade w agregacie 3m? podobno mccormicki to to samo co landini...możliwe, że c75 max paliłby porównywalnie tyle co c360??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario98 0 Napisano 17 Listopada 2007 to jest temat o ciągnikach McCormick i tu można się wypowiadać nawet na temat MC F85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz2811 0 Napisano 30 Czerwca 2008 co sądzicie o ciągniku McCormick mtx 175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amakjeb 0 Napisano 22 Marca 2010 Pierwsza sprawa - McCormick kiedyś założył markę Case, od 4-5 lata marka Case należy do NH i jak dobrze wiemy, a przynajmniej ja wiem, gdyż sprzedaję sprzęt do ciągników większości marek, Case stracił na jakości - właściwie jest taki sam jak NH tylko droższy. Nie mniej sporo klientów przychodzi właśnie i narzeka na NH i nowe Case czasem już po pierwszym roku użytkowania. McCormick to aktualnie to samo nie co jakieś NH tylko Landini (jedna grupa - większośc tych samych części, jednak mają pewne różnice - główna - cena;)). McCormick pali porównywalnie do c360? Żart!!! Jak dla mnie, a używałem różnych sprzętów (Case, McCormick, Fendt, MF, JD, Valtra, nie liczę c330 czy c 360) McCormick niewiele więcej żre jak Fendt, no ale w cenie nadrabia. MC jest warty polecenia i z tych marek jakie użytkowałem właśnie tą bym wybrał i właśnie takie 2 XTXy śmigają mi na polach. Jeżeli nie McCormick to myślę, że Fendt (ale jest obrzydliwy jak dla mnie z wyglądu) albo MF - to moja sugestia. CXL to wersja ogrognicza więc to nie może dużo ważyć - CX czy CL będą do pługa więc one w ciężarze nadrobią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roman30 0 Napisano 3 Maja 2011 W moich stronach MC jest sporo, być może jest to spowodowane bliskością salonu Romanowskich. Pracują na naprawdę ciężkich glebach w dużych gospodarstwach i bazują tylko na MC, z rozmów z operatorami nie wystawiają złej opinii ( oczywiście młodsi, starsi najchętniej detem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mym 0 Napisano 12 Lutego 2012 Landini to to sa,o co McCornik z różnicami ... lepsze wyposażenie ma Landini do ceny... Druga różnica to Importer... straszny... lepiej omijać go z daleka... dlatego wole Landini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 19 Lutego 2012 Katalog części zamiennych do wybranych ciągników marki McCormick ! Katalogi książkowe są dostępne w wersji niemieckiej, angielskiej, francuskiej lub włoskiej. Zawierają rysunki, numery katalogowe oraz opisy części. Informacje;Telefon 698145380GG 37462277@-mail; katalogi_maszyn@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach