jan222 0 Napisano 10 Marca 2006 tak jak w temacie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katerina_czarna 0 Napisano 12 Marca 2006 wydaje mi się, że jeszcze nikt, ale też bardzo chętnie usłyszę, co w nim jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan222 0 Napisano 13 Marca 2006 Ja rozwiązałem test z produkcji rolnej. Jeżeli uważnie przeczytamy materiały to z rozwiązaniem nie powinno być problemów. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 12 Listopada 2006 Witam niejestem w temacie o jakich piszecie testach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mloda rolniczka 0 Napisano 12 Listopada 2006 testach zaliczeniowych na internetowym kursie rolniczym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 13 Listopada 2006 można gdzieś zaliczyć taki kurs??A to jest jakieś taki liczący kurs czy tylko taki dla sprawdzenia swojej wiedzy?? Przepraszam że takie głupie putania zadaje ale naprawde niewiem o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mloda rolniczka 0 Napisano 13 Listopada 2006 zajrzyj na stronę: http://www.ppr.pl/artykul.php?id=131341 dowiesz się więcej, a propos sprawdzenia wiedzy - myślę, że większość rolników nie wie wszystkiego co tam jest.Zazwyczaj jeden specjalizuje się w uprawie roślin, inny zwierząt, a tam jest wszystko razem plus kilka innych rzeczy.np. dla mnie produkcja zwierzęca jest horrorem, bo i tak nigdy nie będę się tym zajmowała i ciężko mi przychodzi uczenie się o rasach, paszach, chorobach zwierzaków, itp. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 13 Listopada 2006 kurcze wpierw bym sobie musiał okulary kup[ić dlaczego to jest napisane takim makiem? W takiej sytuacji napewno obleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach