tomasz0859 0 Napisano 22 Maja 2011 smieszy jestes koleś.No nie wiem kto jest śmieszny.Jeżeli stać Cię na pracowników najemnych to i tak żona będzie ( za Twoim przyzwoleniem) robić koło nich. Jeżeli będzie "gospodynią pełną gębą" to będzie wiedziała że pracuje na swoim i dla rodziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 22 Maja 2011 fajne te WASZE pogawędki,rozmawiacie o dziewczynie której NIE MAAAAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczek 0 Napisano 22 Maja 2011 Ale szukamy ideału na wies ha ha ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz0859 0 Napisano 22 Maja 2011 ,rozmawiacie o dziewczynie której NIE MAAAAA Oj byś się zdiwił jak byś zobaczył młode dziewczyny pracujące z mężami w gospodarstwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 22 Maja 2011 Ja mam sąsiadke której mąż własnie wyjechał do pracy do Niemiec a ona została z trójką dzieci sama na gospodarstwie, ciągnikiem zrobi prawie wszystko, obradli ziemniaki, opryska zboże itp. ma jeszcze różne warzywa i troche zwierząt, to facet ma szczęscie, drugiej takiej nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina5678 0 Napisano 26 Maja 2011 Witam ,wczoraj jadąc traktorem złamałam dwa paznokcie ,po prostu tragedia hi hi hi .My wiejskie kobiety potrafimy wszystko zrobić,tylko nie chcemy Wam Panowie odbierać Waszych ulubionych zajęć.Niestety czasami sytuacja życiowa zmusza nas przejąć typowo męski ster ,ale mimo słabszej płci dajemy rade.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek22 0 Napisano 29 Maja 2011 a ja swoją do stajni i za widły i heja gnój walać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 29 Maja 2011 a ja swoją do stajni i za widły i heja gnój walaćteż bym tak kciał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 30 Maja 2011 a ja swoją do stajni i za widły i heja gnój walać Moim skromnym zdaniem każdy dobry żart ma swoje granice ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 30 Maja 2011 kiszka mnie boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 30 Maja 2011 Albo mu odbiło albo ktoś mu sie żeczywiście włamał na konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 31 Maja 2011 kiszka stolcowa mnie boli czy to oznacza że mi odbiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach