XxXMK 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Pomocy pryskałem tymianek BASAGRAMEM 3 razy w sumie 0,85 l na 80 arynic to nie dało chwast duży czym go teraz potraktować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danek 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Jednoroczne jednoliścienne i dwuliścienne chwasty Basta 3,0 l/ha przed wschodami,od 1 liścia chwastu max 1 oprysk Wypadające zboża, jednoroczne jednoliścienne chwasty / z wyjątkiem wiechliny rocznej Gallant Super-0,5 l/ha po ruszeniu wegetacji od stadium liścia trawy-max 1 oprysk na uprawę względnie na rok Perz właściwy/ prowadzący do zagłuszenia rośliny uprawnej Gallant Super1,0 l/ha po ruszeniu wegetacji, od wysokości chwastu do 15 cm max 1 oprysk na uprawę względnie na rok Jednoroczna wiechlina roczna, dwuliścienne chwasty / z wyjątkiem przytuli czepnej i gatunku rdestowatych Goltix 700 S.C od 2 roku przed wegetacją tymianku,do stadium 1 liścia chwastumax 3 oprysk na roślinę w roku w odstępach 6-14 dni Gwiazdnica blada, przytulia czepna Tramat 500 1,0 l/ha po wschodach do stadium 2 liścia chwastu max 2 opryski w odstępach 8-10 dni oprysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxXMK 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Dzięki kolego ale chwast jest duży 20 cm.-czym go teraz potraktować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danek 0 Napisano 4 Czerwca 2010 najpierw powiedz jakie chwasty - jednoliscienne czy dwu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxXMK 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Dwuliścienne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxXMK 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Dwuliścienne-myślałem o portuganie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxXMK 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Dwuliścienne-myślałem o portuganie 2 litry na 80 ary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxXMK 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danek 0 Napisano 7 Czerwca 2010 proponuje skontaktowac sie z odbiorca ewentualnie z jakaś firma zielarska moze oni pomoga .. bo ja mimo szczerej checi innych oprysków nieznam - podałem jakie sa zalecane ( bo jak wiadomo obecnie zioła badaja tez na zawartośc pestycydów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxXMK 0 Napisano 10 Czerwca 2010 Dzięki kolego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danek 0 Napisano 10 Czerwca 2010 A dużo masz tego tymianku , i komu go sprzewdajesz .. a ze tak zapytam to uprawiasz jakies inne ziolka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach