Jizin z bazin 0 Napisano 2 Czerwca 2009 spółka J&J pana piotrowskiego z częstochowy nie płaci za faktury komornik już na majątku !!! uwaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seep 0 Napisano 4 Czerwca 2009 Słyszałem od kilku hodowców że Zalewo zaczyna płacić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 4 Czerwca 2009 Słuchaj dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Savik! 0 Napisano 4 Czerwca 2009 a skończy płacić .........kiedyś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MD 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Limar Grzebinoga.omijać z daleka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Limar Grzebinoga.omijać z daleka.Mi palnt i oszust płaci już 2,5 miesiąca. Zgadzam się z kolegą, omijać dziada z daleka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarius 0 Napisano 12 Czerwca 2009 Limar Grzebinoga.omijać z daleka.Mi palnt i oszust płaci już 2,5 miesiąca. Zgadzam się z kolegą, omijać dziada z daleka. zgadzam sie 100% miałem ta sama sytuacje a płacił nawet dłuzej jak jest gdzie indziej mozliwosc oddac to lepiej nie ryzykowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BROJLER1 0 Napisano 4 Listopada 2009 WITAM,MACIE MOZE JAKIES SWIERZE INFORMACJE NA TEMAT UBOJNI ZALEWO??KONKRETNIE CHODZI MI O TERMINY PLATNOSCI.ODP DZIEKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 4 Listopada 2009 Co do Zalewa to oczywiście przeciąga płatności, i są niesłowni. Z umówionych 1.5 % od mojej wagi jeszcze chcą mi dodatkowo potrącić 500 kg. Więcej do nich nie oddam!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seep 0 Napisano 5 Listopada 2009 Jeśli chodzi o płatności to bardzo się poprawili nie ma co.Dzwonią jeśli coś się spóźni ale max 5- 10 dni.Jestem zadowolony chociaż ciężko było sie przekonać.jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seep 0 Napisano 5 Listopada 2009 a kolego jeśli miałeś jakiś niepewny towar to wiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 13 Grudnia 2009 Eko -drób 300-600 mniej na samochodzie za każdym razem, Brado to samo, Imeex-nawet 900kg, rąbią jak leci biednych hodowców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 13 Grudnia 2009 Też słyszę bez przerwy takie opinie o tych ubojniach i brakach na wadze i cenach, a jednak hodowcy im sprzedają.Po co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sertec 0 Napisano 14 Grudnia 2009 to jest tak z ubojniami jak niemaja kurczaka to nie ma roznic na wadze jak maja duzo i jest cena niska to wtedy sa kolosane roznice na wadagach juz ten temat nieraz przerabilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 24 Stycznia 2010 Jeśli chodzi o płatności to bardzo się poprawili nie ma co.Dzwonią jeśli coś się spóźni ale max 5- 10 dni.Jestem zadowolony chociaż ciężko było sie przekonać.jest ok. No kolego niestety tak nie jest- mi końcówkę pieniędzy (ok 20.000 zł) płacili prawie 90 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu950 0 Napisano 31 Stycznia 2010 Uważajcie na zalewo bo umawiają się na cenę a potem mówią że płacili 10 groszy mniej i na fakturce jest o 350 kg.i 10 gr, mniej mimo umówionego 1 % na ubytki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seep 0 Napisano 1 Lutego 2010 Co Ty wogóle wypisujesz za głupoty?!jestem pewien że tak nie było lepiej weź zadzwoń i zapytaj o co chodzi a nie oczerniaj tak odrazu,bo tak najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 12 Lutego 2010 Co Ty wogóle wypisujesz za głupoty?!jestem pewien że tak nie było lepiej weź zadzwoń i zapytaj o co chodzi a nie oczerniaj tak odrazu,bo tak najlepiej. To ty jednak jesteś z Zalewa !!!!!!!!! U mnie w okolicy (byłe woj. siedleckie) Zalewo kupi tylko za gotówkę!!! Jest tak jak napisał kolega poniżej - mimo umówionych potrąceń (w moim przypadku 1.5% - chcieli mnie uciąć 500 kg więcej. I końcówkę kasy płacili prawie 90 dni!!! Żenada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 12 Lutego 2010 Zalewo płaci powoli ale zapłaci, a z wagą kombinuje ta ich waga elektroniczna ja miałem przypadem rok temu, że kierowca wiechał na wagę a gościu z budki mówi,że teraz moch nie biją bo borlej idzie ja mowie ok ale patrze na wage spisuje sobie no i tak bo godzine wiezdza znowu mój zestaw i się okazało, że różnica w wadze była ponad 300kg kierownca nie spalił tyle paliwa przez zrobienie jednego kółeczka, ale co im zrobisz pokazuje Ci atest i (słowo zostało usunięte) 300kg mniej, no jeszcze można do kogoś jechać na elektorniczną albo jak ma się swoją zważyć, chociaż dużo zakładów nie patrzyw cale na to, tak samo jest z próbkami pszenicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 14 Lutego 2010 Koledzy przed sprzedażą po umówionej cenie i terminu każcie sobie wysłać fax potwierdzający i po problemie, oczywiscie podbity przez kompetentną osobę i wtedy macie to na piśmie jak was cyganią! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodowca1 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 Stachu, a ile godzin ptaki czekały na do ubicia? nie bieżesz pod uwagę odparowania, 300kg to kilka godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filuś 0 Napisano 9 Maja 2010 300 kg to chyba norma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeryf5 0 Napisano 13 Maja 2010 czy ktoś wie jak ubojnie kroją na wadze elektronicznej, bo między dwoma wagami jest do 200 kg różnicy ,jestem osobiście przy wadze np.wipasz lub indykpol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu950 0 Napisano 13 Maja 2010 WitamPierwszy jest Gomag drugi Bogusławski a tzreci Piecuch może być rużnica nawet do 500 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sendar 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Witam, Ostatnio przeglądając internet trafiłem na fajny serwis z bezpłatnymi ogłoszeniami rolniczymi. Więc jak chcecie sprzedać lub kupić jakąs maszynę rolniczą to polecam: http://targ.rolniczy24.pl dużo ogłoszeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach