kircu12 0 Napisano 15 Lipca 2010 Witam. Mam Władymirca t-25 i chciałbym się dowiedzieć czy poradzi sobie on z prasą sipma z 224/1 lub z 224/2 na małym gospodarstwie 3h - teren lekko górzysty.Proszę o wypowiedz na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramzessik 0 Napisano 15 Lipca 2010 No swego czasu miałem prasę Z 224 ale ciągałem ją małym ferdkiem 255, to nim bez problemu się śmigało, tyle ja mogę powiedzieć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 17 Lipca 2010 Witam.Okazjonalnie prasowałem Ursusem C-330 -spokojnie dawał sobie radę,a Władymirec to podobna moc.Problem może tkwić w tym że tu jest sprzęgło jedno stopniowe to nie wiem jak długo wytrzyma takie sprzęgło.W C-360 dopóki nie miałem przeciwwagi to mi wybijało i obcinało na nitach tarczy sprzęgłowej drugiego stopnia.Po zamontowaniu przeciwwagi ta"dolegliwość"ustąpiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Marek 0 Napisano 19 Lipca 2010 Powinna Ci śmigać z Władymircą t-25. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaił04 0 Napisano 20 Lipca 2010 Władek spokojnie bedzie chodzil w sipmie kazdego rodzaju. jest nawet silniejszy od C 330. a ferdek 255 jest idealny do prasy. bardzo dobrze nim sie pracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach