kewcio033 0 Napisano 21 Lipca 2010 Witam.Posiadam ursus c-360 z 78 roku. problem polega że pompa paliwowa jest po regeneracji a powyżej 1200 obr/min silnik chodzi nie równo :/ W czym może być problem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaił04 0 Napisano 22 Lipca 2010 to juz tak zostanie. sam tego nie zrobisz. pompa juz taka jest. ja na twoim miejscu nie bralbym pompy po regeneracji tylko kupilbym nową. po regeneracji gora 6 lat i do wymiany. zalezy jaka sie trafi. chociaz z czasem moze sie dotrze i bedzie chodzil rowno. ale to moze. u mojego kumpla jest to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kewcio033 0 Napisano 23 Lipca 2010 ta pompa była u mechanika był wymieniany też rozrząd i dalej chodzi nie równo a pompa była ustawiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 24 Lipca 2010 Witam.Jeżeli nie ma problemu z paliwem,to zostaje problem regulatora obrotów.Bo z jakością napraw bywa różnie.Jeżeli jest na gwarancji,to ja bym reklamował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaił04 0 Napisano 24 Lipca 2010 ja wam powiem jedno. rozrzad nie ma nic do tego. pompa juz jest taka wadliwa. mechanik tez jest cwaniak i może podmienil na inna. pompy nie ustawisz idealnie. juz z nia nic nie zrobisz. taka juz zostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach