skarbek15 0 Napisano 23 Lipca 2010 Chciał bym się dowiedzieć jaka jest wasza opinia na temat tego sklepu gdyż chcem zrobić tam zakupy ale nawet adresu siedziby firmy nie znalazłem dziwne jest to trochę dla mnie a pod numerem kontaktowym nikt się nie zgłasza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 23 Lipca 2010 "nawet adresu siedziby firmy nie znalazłem dziwne jest to trochę dla mnie a pod numerem kontaktowym nikt się nie zgłasza"To chyba sam sobie już odpowiedziałeś na stawiane pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1110 0 Napisano 25 Lipca 2010 Nic nie kupujcie z tego sklepu gdyż jest to fikcyjny sklep który nie istnieje. Zamówiłem tam części i czekałem na nie 3 tygodnie dzwoniłem do gościa mówił mi że już są wysłane minęło już 2 tygodnie i nadal nic gość nie odbiera telefonów teraz nawet odemnie oszuści szkoda czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach