Skocz do zawartości
japka

Słusznie czy niesłusznie skasowano nasz ulubiony temat

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o wpisywanie swoich opinii na temat tego słusznie czy niesłusznie skasowano nasz ulubiony temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiem dlaczego to zostało zrobione ale mi sie to wcale nie podoba!!!!!

chciałbym uzyskać jakieś info. czemu?? po co?? dlaczego???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe brak miejsca na serwerku na spam dobrze dobrze, mniej danych, mniejszy problem

japka uspójniaj bo czas leci haha ...5:28 bardzo słabiutko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle nie powinno być tego tematu, bo są same głupoty w nim i nie zwązane z rolnictwem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W ogóle nie powinno być tego tematu, bo są same głupoty w nim i nie zwązane z rolnictwem...

w koncu trzeba sie w pewnym momencie zrelaksować, prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez uwazam ze nie powinno byc tego tematu bo wy sie na temat rolnictwa rzadtko albo wcale nie wypowiadacie tylko jakies glupoty wypisujecie i spamu puzniej duzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady Panowie

Poza tym jak dobrze widzę napisano: Po godzinach POGAWĘDKI

Właśnie jestem po godzinach i ośmielam się prosić szanownych panów zapewne rolników o spokój, tolerancję itp zachowania. Chodzicie do kościoła, pracujecie na ziemi, odpuśćcie takie żałosne teksty, ok???

A spam pojawia się nie ze względu na pogaduszki japki czy pozostałych i o dziwo jest obecny na innych tematach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bez przesady Panowie

Poza tym jak dobrze widzę napisano: Po godzinach POGAWĘDKI

Właśnie jestem po godzinach i ośmielam się prosić szanownych panów zapewne rolników o spokój, tolerancję itp zachowania. Chodzicie do kościoła, pracujecie na ziemi, odpuśćcie takie żałosne teksty, ok???

A spam pojawia się nie ze względu na pogaduszki japki czy pozostałych i o dziwo jest obecny na innych tematach...

a Ty do kościoła nie chodzisz????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzę hans. I dlatego nie wbijam zębów w innych ludzi. Chodzę, nie po to żeby pokazać ludziom z wioski, że oto jestem. Nie przysypiam jak inni podczas mszy, tylko staram się przenieść to co jest JEDYNIE SŁUSZNE i MA SENS! Takim ludziom, którym wściekłośc i niepowodzenie przysłania oczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A masz chociaż jakiś szacunek dla rolników i czy masz coś z tą dziedziną wspolnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A masz chociaż jakiś szacunek dla rolników i czy masz coś z tą dziedziną wspolnego?

Ja np mam szacunek do ludzi na poziomie i dlatego takie deklaracje czy mam szacunek dla rolników uważam za bezsensowne

Jak w kazdej grupie zawodowej czy społecznej np politycy, księża, nauczyciele, lekarze są porządni ludzie ale są i kanalie. Tak samo jest z rolnikami.

Są wśród nich ludzie ciężko i uczciwie pracujący na kawałek chleba i dla tych szacuneczek sie należy, ale są też rolnicy kombinatorzy, lenie, oszuści i taką chołotę należy traktować tak jak na to zasługuje

I nie rozumię po co w to mieszać czy w niedzielę się chodzi do Kościoła czy nie.

Ja chodzę kiedy mam potrzebę kontaktu z Nim i nie koniecznie musi być to moja parafka, a nie muszę co niedzielę wysłuchiwać pierdolenia od rzeczy miejscowego, brzuchatego i skacowanego klechy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A czy Ty japka masz coś wspólnego z rolnictwem

Dominator może Ciebie zdziwię a może i nie ale nie tylko mam skończone studia w tym kierunku, ale i mieszkam od urodzenia na wsi hodowałam również zwierzęta ale niestety okazało się to niezbyt opłacalne, bądź ja nie potrafiłam wciągnąć z tego odpowiedniej kasy Dlatego też obecnie tylko mieszkam na wsi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tY DOMINATOR to co czytać nie umiesz, jak chcesz czytać o Rolnictwie to wejdż na inne forum... tu zanim wejdziesz to dla takich jak ty jest info POGAWĘDKI i opis To i owo nie na temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeeeeee, ze co?

widze ze moderatorowi to i tak lata kolo nosa co tu wipisuje sie......

pzdr;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem kiedys na forum ze ktos zamontowal serwo do 30_stki i zaczelo mu brakowac mocy.owszem jazda tymciagnikiem plus" tur"to rzeczywiscie mordega jednak musimy pamietac ze kazde dodatkowe urzadzenie wymaga dodatkowej mocy wydaje mi sie ze ten ktos poprostu przesadzil z wielkoscia serwa byc moze pochodzilo zpojazdu z mocniejszym silnikiem nie wiem jak sobie poradzil z tym problemem ale wydaje mi sie ze wystarczylo by podregulowac cisnienie (obnizyc) w ukladzie .a swoja droga nasze poczciwe ciapki itak sa the best . wysiadaja przy nich te wszystkie johndeery i fendty.na male gospodarstwa w polsce nie ma nic lepszego .wkoncu nikt nie lata concordem z katowic do krakowa . najlepsze rozwiazanie to stary antek na lace za plotem.tani zwrotny i zawiezie mnie rowniez tam gdzie chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie DOMINATORZE jest temat pogawędki po godzinach to daj ludzim z miasta spokuj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi