wladeke 0 Napisano 31 Lipca 2010 Wałki przekaźnika mocy, którymi napędzam maszyny (wałki starego typu) mają już mocno zniszczone osłony ( niektóre już nie mają) zarówno "krzyżaków", jak i wałków. Przeszukuję internet poszukując kogoś, kto sprzedaje same elementy osłonowe, ale nie znalazłem. Może ktoś z Was zna taką firmę (sklep) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 1 Sierpnia 2010 slabo szukales,asto[?chyba tak] koniecpol. lfmr tez zdaje sie ma.ja szukalem widlaka wewnetrznego i tez nie znalazlem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 Poszukaj w grene lub w granicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladeke 0 Napisano 17 Sierpnia 2010 Rozmawiałem z firmą z Koniecpola, ale nie mają kompletnych osłon wałków STAREGO TYPU). Szczególnie zależy mi na osłonie krzyżaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmexpert 0 Napisano 18 Sierpnia 2010 sprawdź tu : http://farmexpert.pl/waly_przegubowe_kategoria20092.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach