jri 0 Napisano 1 Sierpnia 2010 koleżanki i koledzy, czy zetknęliście się może z Rzeszowskimi Zakaładami Drobiarskimi Res-Drob? Czy mozecie wyrazić jakąś opinie o nich? Zastanawiam się nad umową z nimi... jri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rabit 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 Ja współpracuję z Res-Drobem od kilku lat, ale bez umowy. Są bardzo nie słowni płacą nieterminowo. po terminie trudno jest się z nimi skontaktować nie odbierają telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jri 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 kolego, ale generalnie sa wyplacalni? ciekawe, czy z terminami platnosci jest lepiej, gdy podpisze sie umowe? z gory dziekuje za opinie, jri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzon brojlerowski 0 Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam kolegów, widzę że nie jestem osamotniony w beznadziejnej współpracy z RES- DROBEM, największą ich bolączką jest niesłowność i teraz trzeba się zastanowić kto jest winny czy dyrekcja czy niekompetencja pracowników.Ogólnie płacą jak im sie podoba jak ktoś ich wk....wi to potrafia trzymać kasę nawet dwa-trzy miesiące no i trzeba dzwonić, dzwonić i dzwonić albo wybrać się osobiście żeby pocałować klamkę. Podsumowując LEPIEJ BYĆ OSTROŻNYM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 aga1 1 Napisano 10 Sierpnia 2010 Nie chcą płacić,terminowo potrafia trzymac kase nawet dwa miechy i ta ich woda w pojemnikach potrafi zrobic nawet 300 kilo roznicy na wadze , klijentow zdobywaja tylko dzieki wyższej cenie od innych a co do podawania cen na moje kurczaki to podaja zawsze o 20-30 gr mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin siedlce 0 Napisano 10 Sierpnia 2010 ostatnie pieniądze wyrwałem od nich po dwóch miesiącach od terminu na któryu się umawialiśmy, lepiej ich olej koleżanki i koledzy, czy zetknęliście się może z Rzeszowskimi Zakaładami Drobiarskimi Res-Drob? Czy mozecie wyrazić jakąś opinie o nich? Zastanawiam się nad umową z nimi... jri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach