tomet 0 Napisano 1 Stycznia 2012 Witam koledzy mam pytanie czy ktoś z was siał przewódki w styczniu bo skoro można późną jesienią lub wczesną wiosną to czego by nie spróbować w styczniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 1 Stycznia 2012 Witam.Pomijając kwestie "dobrej praktyki rolnej"dotyczącej dopłat.To znam przypadek jeszcze z lat 70 ubiegłego wieku gdy sąsiad zasiał żyto ok.20 stycznia ale to było już tylko żytnisko a nie żyto.Ale próbować można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rechu1 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Monsuna możesz siać bez obaw. Pozostaje kwestia wilgotności gleby,jak masz zamięsić to lepiej odpuść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 2 Stycznia 2012 4 lata temu sąsiad zasiał jęcznień w połowie lutego. Wyrósł ale rewelacji nie było od tego czasu jeszcze nie wyskoczył z podobnim pomysłam tylko pszenicę ozimą sieje po 1 listopada po burakach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Koledzy podpowiedzcie jakim herbicydem na wiosne opryskać bo niestety nie robiłem oprysku jesienią?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 2 Stycznia 2012 zalezy w jakiej fazie sa chwasty.jesli jest male nasilenie chwastow to huzar.jesli duze to atlantis+mustang.huzar lubi puscic wyrosnieta miotle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Koledzy podpowiedzcie jakim herbicydem na wiosne opryskać bo niestety nie robiłem oprysku jesienią??Ipu+mustangipu+granstaripu+chwastoxipu+staranei wiele wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wicherek 0 Napisano 2 Stycznia 2012 http://www.portalspozywczy.pl/zboza-oleiste/wiadomosci/ukrainskie-rolnictwo-ma-problemy-z-oziminami,62987.html Rechu - Ty tam bliżej co tam się dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rechu1 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Chodzi o to samo co u nas na lubelszczyznie-deficyt wody tylko,że tam jeszcze większy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wicherek 0 Napisano 2 Stycznia 2012 To przez rok będziemy mieli z nimi spokój . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiliusz 0 Napisano 8 Stycznia 2012 Witam forumowiczów, mam pytanie, czy można teraz dosiać pszenicę ozimą w miejsca w które nie powschodziła, jest wilgotno, ciepło jest szansa na dorównanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 8 Stycznia 2012 spokojnie możesz tak zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr102 0 Napisano 8 Stycznia 2012 T m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr102 0 Napisano 8 Stycznia 2012 Ku............................................ wa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr102 0 Napisano 8 Stycznia 2012 Gdzie mod.... tylko kase bierze!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 9 Stycznia 2012 daj spokuj synku dosyć tu bałaganu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 9 Stycznia 2012 A o co tu chodzi bo dopiero wstałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 9 Stycznia 2012 kogo tam palce swedza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 10 Stycznia 2012 Jeśli chcecie spokój i porządek zapraszam na http://forum.farmer.pl/index.php? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 10 Stycznia 2012 jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o konkurencje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 11 Stycznia 2012 zapewniam Ciebie że nie poprosił szlak mnie trafia jak widzę co tu się wyrabia przykładów jest wiele chyba nie muszę tu ich wypisywać (słowo zostało usunięte) gdzie jest tu mod ,administrator zapewne traktuje te forum jak niepotrzebne dziecko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 11 Stycznia 2012 jest jeszcze kilka osob aby wymienic sensownie poglady,a czuby sa wszedzie wiec po co zmieniac forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 11 Stycznia 2012 Z takimi trzeba jak z dziećmi. Jak chcą zwrócić na siebie uwagę i robią co się da- olać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 11 Stycznia 2012 a mi bardzo odpowiada to forum, około 10 kompetentnych osób, i więcej nie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thug 0 Napisano 12 Stycznia 2012 idioci są wszędzie niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach