kissmy... 0 Napisano 30 Września 2012 lepszy będzie mangan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano 5 Października 2012 Czy ktoś stosował jesienią w pszenicy środek Herbaflex? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 7 Października 2012 czytajac etykiete herbaflexu wyglada na cienki oprysk.malo chwastow bierze.lepszy bylby snajper z glenem o ile pozniej nie siejesz burakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 7 Października 2012 ubezpieczacie uprawy? jakie stawki obecnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
center 0 Napisano 9 Października 2012 a ile tego manganu trzeba by dać? ze 175g/h styknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 9 Października 2012 manganu ja daję połowę zalecanej dawki chelatu z intermagu, odnośnie do ubezpieczeń to dzwonił do mnie agent, aby do 15 października zamknąć temat, ale szczegółów jeszcze nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 9 Października 2012 czym zwalczacie chwasty bo waham się między boxer+dff+5g glinuexpert +kompletlentipur+glinpendimentalina +glin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 9 Października 2012 ja już zakupiłem na chwasty: na stanowiska z mniejszą ilością chwastów expert met + alister grandena te gorsze sam expert met i na wiosnę poprawka na dwuliścienne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 10 Października 2012 snajper 1.4+ glen 10 g koszt 135 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 10 Października 2012 ten glean nie rozwali Ci upraw następczych? stosowałeś już taką mieszankę? ja jadę tak:expert met 200g + komplet 560 250ml + glean 4gr + helmstar 8gr koszt ok. 95zł/ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 10 Października 2012 stosowalem w ubieglym roku w dawce 1.3 snajper +8 g glaen .wyskoczyl rzepak w miejscach gdzie wymarzla pszenica ale obylo sie bez poprawek wiosna.w tym roku zwiekszylem dawke ze wzgledu na samosiewy rzepaku i chabra blawetka.nie sieje burakow wiec nie obawiam sie o nastepstwo jego dzialania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
men2face 0 Napisano 10 Października 2012 ten glean nie rozwali Ci upraw następczych? stosowałeś już taką mieszankę? ja jadę tak:expert met 200g + komplet 560 250ml + glean 4gr + helmstar 8gr koszt ok. 95zł/hapo co dwa sylfonylomoczniki??i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 10 Października 2012 tym roku zwiekszylem dawke ze wzgledu na samosiewy rzepaku i chabra blawetka.na chabra gleen raczej średnio działa, a w takiej dawce to już raczej w ogóle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 10 Października 2012 glean lepiej rozwala samosiewy rzepaku, ale długo zalega w glebie, stąd tak ostrożna dawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 10 Października 2012 chlorotoluron w snajperze ma glownie dzialac na chabra a glean na samosiewy rzepaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
men2face 0 Napisano 10 Października 2012 glean lepiej rozwala samosiewy rzepaku, ale długo zalega w glebie, stąd tak ostrożna dawkana samosiewy rzepaku wystarczy nieumyty opryskiwacz a czy to glen granstar helmtribi czy coś innego byle sulfonylomocznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 10 Października 2012 malkolm nie masz problemu z chabrem co stosujesz expert i alister?u mnie alister puszczal chabra tak samo i komplet.expert tylko nie stosowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 10 Października 2012 stary mustang sobie ładnie radzi z chabrem w dawce 0,2l ale musi być temperatura!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
men2face 0 Napisano 10 Października 2012 stary tolurex pomoze na chabra.np.komplet +litr tolurexu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 10 Października 2012 malkolm nie masz problemu z chabrem co stosujesz expert i alister?u mnie alister puszczal chabra tak samo i komplet.expert tylko nie stosowalemna tym polu co stosuję tą mieszaninę nie ma chabra, na resztę na dwuliścienne będzie poprawka wiosną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arvense 0 Napisano 12 Października 2012 expert i alister to słabe preparaty na chabra zrob 8 gram granstaru w fazie około trzech liści pszenicy plus 3 litry Panidy plus 1 litr Isoguard 500 SCjedna z firm ma gotowa mieszanke IPU I pendymetaliny ale wychodzi drogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 12 Października 2012 Mieszał ktoś tolurex lub generyk z pendimetaniną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a1980 0 Napisano 13 Października 2012 Mieszał ktoś tolurex lub generyk z pendimetaniną?ja kieszam 3+1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidlubelskie 0 Napisano 13 Października 2012 ja dziś skończyłem siać nareszcie u ludzi piękne wschody i zielono a ja dopiero kończę ale cóż czasami tak bywa? a wy koledzy walczycie jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 14 Października 2012 Mieszał ktoś tolurex lub generyk z pendimetaniną?ja kieszam 3+1Ale ile dajesz? 3l chlorotoluronu i 1l pendimetaniny? Czy na odwrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach