wojtoon 0 Napisano 3 Sierpnia 2010 Mam pytanie czy ktoś z was rozkręcał kiedyś sprzęgło w mercatorze? Chodzi mi o to jak z grubsza wszystko rozebrać żeby nie roz.... niszczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 4 Sierpnia 2010 Mam pytanie czy ktoś z was rozkręcał kiedyś sprzęgło w mercatorze? Chodzi mi o to jak z grubsza wszystko rozebrać żeby nie roz.... niszczyć.Ja kiedyś podciągałem tylko na cięgłkach można podciągnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtoon 0 Napisano 9 Sierpnia 2010 Mam pytanie czy ktoś z was rozkręcał kiedyś sprzęgło w mercatorze? Chodzi mi o to jak z grubsza wszystko rozebrać żeby nie roz.... niszczyć.Ja kiedyś podciągałem tylko na cięgłkach można podciągnąć Chciałem tylko powiedzieć że mam go już 15 lat i wiem gdzie się reguluje sprzęgło. A dla tych którzy będą rozbierać: trzeba odkręcić i zdjąć te koło ze skrzyni (PS. u mnie poszedł wieloklin w tarczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach