luki21 0 Napisano 7 Lipca 2010 Jak tam jedzie bądź jechał ktoś z desykacją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter401 0 Napisano 7 Lipca 2010 w sobote jade sąsiadowi rzepak bez grzybówki a pod koniec przyszłego tygodnia u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 7 Lipca 2010 mówisz o oprysku czy koszeniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter401 0 Napisano 7 Lipca 2010 oczywiscie że oprysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 7 Lipca 2010 w sobote jade sąsiadowi rzepak bez grzybówki a pod koniec przyszłego tygodnia u siebieNa oprysk to już najwyższa pora. Ja pod koniec przyszłego tygodnia to przy tych upałach to pewnie już zacznę kosić rzepak. Dziś sprawdzałem to ziarno już twardnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 7 Lipca 2010 rzepak skoszony pokosówką i czeka na ładne słoneczko... pod koniec przyszlego tygodnia jak bedzie dobrze młócimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter401 0 Napisano 8 Lipca 2010 panowie mam propozycje zawarcia kontraktu na rzepak po 1280 od osadkowskiego nie handlowałem z nimi sąwiarygodni i czy płacą w terminie dzięki za odpowiedż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 8 Lipca 2010 cena zamknięcia wczorajszej sesji na matif to 1400zł www.ewgt.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rechu1 0 Napisano 8 Lipca 2010 pszenica też obiecująco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 9 Lipca 2010 Rolimpex Lwówek śl. 1320zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 9 Lipca 2010 Jaką dawkę Randapu stosujecie ? Ja myślę na 2l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter401 0 Napisano 9 Lipca 2010 3 literki będe dawał ,nie jest to teraz drogi zabieg litr glifosatu 12 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rzepinka 0 Napisano 9 Lipca 2010 ja dalem około 2.5 litra mysle ze bedzie dobrze bo juz jest sporo przyschnęty chcialem dac 3 litry ale wyszlo mnie;)jak bedzie taka pogoda to za 2 tygodnie bedzie do koszenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 10 Lipca 2010 Myślę że szybciej dwa tyg to kawał czasu 7-10 dni i jazda pod nóż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 10 Lipca 2010 3 literki będe dawał ,nie jest to teraz drogi zabieg litr glifosatu 12 zł 10 zł za litr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONI 0 Napisano 11 Lipca 2010 ile za kombajnowanie ha rzepaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 11 Lipca 2010 u nas 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONI 0 Napisano 11 Lipca 2010 w 2009 policzył mi 350 za ha starym bizonem to mie orżnoł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONI 0 Napisano 11 Lipca 2010 jaki są ceny butisanu na ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 11 Lipca 2010 nie orżnął cię gdyż bizonem z reguły bierze się za godzinę a w godzinę ha nie skosi tym bardziej rzepaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONI 0 Napisano 11 Lipca 2010 classem dominatorem brali 280 za ha to mam gdzieś tego starego bizona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 11 Lipca 2010 Deutz Fahr 4080 HTS 300zł ha - ok 40min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer11 0 Napisano 12 Lipca 2010 Witam w tym roku pierwsze w życiu będę kosił rzepak , prosił bym jak ustawić obroty bębna , szczelinę między bębnem ,obroty silnika , rozstaw sit , pytanie do tych co mają doświadczenie w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazyl 0 Napisano 12 Lipca 2010 Sita zamykaj calkiem,obroty bębna miałem na 600,klepisko opusc na sam dól,kierownice wentylatora skieruj na gorne sito,wiater musisz ustawic w cz\asie mlocki najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazyl 0 Napisano 12 Lipca 2010 Zapomniałem dodać ze kierownice wentylatora kierowałem na gore posiadając dolne sito do rzepaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach