Rafał Cejrowski 0 Napisano 24 Sierpnia 2010 mam na sprzedaż tuszki królicze 17zł/kg, różnej wagi (dorosły żywy królik do 6,5 kg) z hodowli przydomowej. sprzedaję wyłącznie świeże, nie mrożone. Odbiór w okolicach Starogardu Gdańskiego. Kontakt 783 96 53 79 lub 58 562 10 25. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loleka 0 Napisano 31 Sierpnia 2010 Sprzedam świeże tuszki królicze na terenie górnego śląska, poszukuję punktów skupu (przystępna cena) lub współpracowników do rozprowadzenia towaru na w/w terenie (wysoka prowizja). 604225686 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaśko 0 Napisano 18 Września 2010 Mam znajomego króry sprzedaje tuszki po 25pln ale za sztukę to jet gdzieś około 3kg -------------------------jasko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fennek 0 Napisano 19 Marca 2013 Poszukuję stałego dostawcy spożywczych tuszek króliczych w województwie małopolskim. Odbiór w Krakowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid1989-D1 0 Napisano 9 Października 2014 Witam posiadam w ciągłej sprzedazy świeże tuszki królicze (nie mrozone) naturalnie karmione okolice Poddębic woj Łódzkie możliwość dowozu 20 zł/kg adrutex@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parag4 0 Napisano 14 Września 2015 Chcę kupić tuszki królicze odbiór w Gdańsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanOlszak 0 Napisano 12 Lutego 2016 Jest ktoś kto oferuje tusze w okolicy Grajewa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mozav007 0 Napisano 28 Stycznia 2018 Mam znajomego króry sprzedaje tuszki po 25pln ale za sztukę to jet gdzieś około 3kg ? sbobet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OWIES 0 Napisano 16 Lutego 2018 Poszukiwana większa ilość tuszek okolice Kaszub ! ktoś coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noabergstrom 0 Napisano 3 Czerwca 2022 W dniu 19.03.2013 o 16:09, fennek napisał: Poszukuję stałego dostawcy spożywczych tuszek króliczych w województwie małopolskim. Odbiór w Krakowie. Czy udało Ci się go znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truck-tour 0 Napisano 2 Stycznia Czy to prawda, że teraz na własną rękę nie można zabić własnej świni na mięso? Trzeba mieć zezwolenie na ubicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leechu84 0 Napisano 26 Lutego Oooo dobrze, że piszecie bo potrzebuję. Odezwę się do Was na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach