Rafał Cejrowski 0 Napisano 24 Sierpnia 2010 mam na sprzedaż tuszki królicze 17zł/kg, różnej wagi (dorosły żywy królik do 6,5 kg) z hodowli przydomowej. sprzedaję wyłącznie świeże, nie mrożone. Odbiór w okolicach Starogardu Gdańskiego. Kontakt 783 96 53 79 lub 58 562 10 25. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loleka 0 Napisano 31 Sierpnia 2010 Sprzedam świeże tuszki królicze na terenie górnego śląska, poszukuję punktów skupu (przystępna cena) lub współpracowników do rozprowadzenia towaru na w/w terenie (wysoka prowizja). 604225686 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaśko 0 Napisano 18 Września 2010 Mam znajomego króry sprzedaje tuszki po 25pln ale za sztukę to jet gdzieś około 3kg -------------------------jasko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fennek 0 Napisano 19 Marca 2013 Poszukuję stałego dostawcy spożywczych tuszek króliczych w województwie małopolskim. Odbiór w Krakowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid1989-D1 0 Napisano 9 Października 2014 Witam posiadam w ciągłej sprzedazy świeże tuszki królicze (nie mrozone) naturalnie karmione okolice Poddębic woj Łódzkie możliwość dowozu 20 zł/kg adrutex@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parag4 0 Napisano 14 Września 2015 Chcę kupić tuszki królicze odbiór w Gdańsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanOlszak 0 Napisano 12 Lutego 2016 Jest ktoś kto oferuje tusze w okolicy Grajewa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mozav007 0 Napisano 28 Stycznia 2018 Mam znajomego króry sprzedaje tuszki po 25pln ale za sztukę to jet gdzieś około 3kg ? sbobet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OWIES 0 Napisano 16 Lutego 2018 Poszukiwana większa ilość tuszek okolice Kaszub ! ktoś coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noabergstrom 0 Napisano 3 Czerwca W dniu 19.03.2013 o 16:09, fennek napisał: Poszukuję stałego dostawcy spożywczych tuszek króliczych w województwie małopolskim. Odbiór w Krakowie. Czy udało Ci się go znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach