Skocz do zawartości
tadek0507

utworzyć siedlisko!

Rekomendowane odpowiedzi

witam! mam pytanie.Mam na oku 36 h łąk i pastwisk.chciałbym tam zaczac hodowac bydło albo daniele! tylko wiadomo zeby cos hodowac trzeba tam mieszkac! czy bede miał problemy z utworzeniem siedliska na tym terenie! dodam ze obok działki nie ma zabudowan ale działka lezy przy drodze asfaltowej a linia energetyczna jest po drugiej stronie ulicy! prosze o opinie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozwolę sobie przybliżyć, iż lokalizacja siedliska może być dowolna w przypadku przekroczenia średniej wojewódzkiej powierzchni gruntów rolnych, czyli dla powierzchni 36ha użytków siedlisko można zlokalizować również na działce rolnej, która nie sąsiaduje z zabudowaną działką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pozwolę sobie przybliżyć, iż lokalizacja siedliska może być dowolna w przypadku przekroczenia średniej wojewódzkiej powierzchni gruntów rolnych, czyli dla powierzchni 36ha użytków siedlisko można zlokalizować również na działce rolnej, która nie sąsiaduje z zabudowaną działką

Dziekuje za wypowiedz! mam jeszcze jedno pytanie jak wygląda sprawa podłaczenia prądu do takiego siedliska? dodam ze sieć elektryczna idzie po drugiej stronie ulicy! czy bedzie z tym problem____

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedno pytanie! czy to ze teren przylega do lasów w których jest rezerwat przyrody jakiejś tam paproci może mieć coś wspulnego z zlokalizowaniem siedliska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi