Skocz do zawartości
metalwerke44

proszę o pomoc zostałem oszukany

Rekomendowane odpowiedzi

od roku czekam na fakture i pieniadze za żyto ,czy istnieje jakas czarna lista firm robiacych rolnika w"konia" ??? podpisujac umowe z taką firmą tylko rolnik musi się z niej wywiązać ,a potem trzeba czekac na łaske pseudo przedsiębiorstwa.wiem ,że ta pani dalej handluje zbożem ,i nie tylko nam jest wiinna pieniadze ,takze firmie transportowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro dalej handluje, to ma płynność finansową, więc składaj pozew w sądzie, a najpierw wyślij monit do tej baby aby zapłaciła, listem poleconym, jak masz kasę to bierz prawnika i Ci sprawę wyprowadzi, a jak nie to sam złożysz pozew,

mi prawnik sprawę załatwił i za pszenicę po sprawie sądowej zapłacili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyślij na priv kto cię tak załatwił.

Damian jesteś moderatorem???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jest (nie wiem czy zauważyliście) z sierpnia ur., to chyba trochę za późno aby dawać dobre rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ta bez uprawnień

To w jaki sposób będziesz tu zaprowadzał pożądek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Temat jest (nie wiem czy zauważyliście) z sierpnia ur., to chyba trochę za późno aby dawać dobre rady.

więc jest to dobry termin przed sądem będzie mógł powiedzieć, że starał się sprawę załatwić polubownie ale widać po czasie , że nie dało rady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam nie wiem czekam na odp admina przecież wg niego mam zgłaszać "osobników" mieszających tu za dużo za kapusia nie będę robił. bez możliwości edycji nie ma mowy o jakimkolwiek porządku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawa bez zmian ,bez faktury nie ma możliwości założenia sprawy w sądzie .znam osobe ,która miała fakture za usługe transportowa dla tej pani i już ma nakaz komorniczy niestety pieniedzy wciaż nie odzyskał.najgorsze,że tacy ludzie wciąż robią na prostych rolnikach biznes i się śmieją ,że wciąż im się udaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi