saper 0 Napisano 12 Września 2010 Witam,Słyszałem od znajomego, że kiedyś (koniec lat 80-tych) zagonowe pługi grudziądzkie były dostępne z pogłębiaczami. Chciałem kupić takie pogłębiacze, czy całe korpusy z pogłębiaczami, ale nie mogę nic znaleźć. Myślę żeby dorobić takie pogłębiacze, ale nie wiem jak to dokładnie wyglądało (mocowanie itp). Może ktoś ma takie pogłębiacze przy swoim pługu i mógłby coś podpowiedzieć? Może ktoś ma na sprzedanie takie pogłębiacze lub pług z pogłębiaczami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 12 Września 2010 zerob sobie dluto z resora i dospawaj do lemiesza bedziesz mial poglebiacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ansu 0 Napisano 12 Września 2010 Pogłębiacz był na równoległoboku za słupicą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 12 Września 2010 Witam.Pogłębiacz z katalogu pługa grudziąckiego http://i56.tinypic.com/30vgghe.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach