koron30 0 Napisano 12 Września 2010 WitamMam pytanie. Jeszcze na dotarciu. Mam nowego belarusa 952 w sobotę trochę nim pojeździłem i zauważyłem, że na wolnych obrotach spada ciśnienie oleju, trochę powyżej 1 bara. Czyli absolutne minimum. Na wyższych obrotach jest ok.Czy w waszych takie coś się dzieje/działo?Zastanawiają mnie teraz 3 opcje:1. Zawór bezpieczeństwa – coś po niego podeszło.2. Pompa olejowa.3. Panewki – może był na sucho składany i się okręciły. Z góry dziękuje za odpowiedzi i podpowiedzi.Zgłoszę to do serwisu, ale mam doświadczenie z ich działaniami, więc dużo sam sprawdzam. PozdrawiamSzymon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 13 Września 2010 Wymień olej na porządny i wtedy zobaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Marek 0 Napisano 14 Września 2010 Kolega dobrze Ci radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach