daromen89 0 Napisano 15 Września 2010 witam w tym roku złożyłem wniosek o pieniądze na młodego rolnika.. nie otrzymałem jeszcze decyzji i chciałem się dowidzieć co się stanie gdy np dostane decyzje o przyznaniu a nie złożę wniosku o płatność?? czy wiążą się z tym konsekwencje?? jeżeli tak to jakie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daromen89 0 Napisano 15 Września 2010 jeszcze jedno.. muszę uzupełnić wykształcenie i dokupić 10a ziemi bo mi brakuje.. mam na to 3 lata tak?? i teraz pytanie... Czy dopiero po uzupełnieniu wykształcenia i dokupieniu ziemi będę mógł złożyć wniosek o płatność?? czy dostane pieniądze i w ciągu trzech lat muszę to uzupełnić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 15 Września 2010 Dostaniesz kasę, a później masz braki uzupełnić. Jeśli nie złożysz wniosku o płatność to nie wynikają z tego żadne konsekwencje, umowy też nie musisz podpisywać. Na przyszłość nie twórz nowych tematów, gdyż wątek o młodym rolniku już istnieje i tylko bałagan i zamęt siejesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach