marcindom123 0 Napisano 27 Września 2010 Co lepsze do wykonywania podorywki - Agregat talerzowy czy Agregat podorywkowy "Gruber" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon16 0 Napisano 29 Września 2010 Ja miałem na początku talerzówk.e teraz gruber lemken smaragd i wychodzi na plus dla grubera -nie powiela chwastów-robi bardzo równo w polu-resztki po żniwne bardzo dobrze wymieszane z glebą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 2 Października 2010 zdecydowanie talerzowka najlepiej z hydropackemmniejsze opory szybciej nawet wysoka sciernie da sie zrobic mozna razem z siewnikiem stworzyc agregat uprawowo-siewny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eco-rol 0 Napisano 9 Października 2010 Gruber "na kurzo-stopkach" talerze + wał - ten zestaw przewyższa wg mnie wszystko, tylko trzeba mocny ciągnik mieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach