perrro 0 Napisano 27 Kwietnia 2006 stringi sex sex sex perwersyjny sex sex zbiorowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 28 Kwietnia 2006 sex zbiorowy - rozpusta - pączek - nadwaga - waga - wskazuwka - cyferki - lata (i cos dla hihota) - małolata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hihot 0 Napisano 28 Kwietnia 2006 małolata- dobry light Japka Ty zawsze o mnie pamietasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 28 Kwietnia 2006 :D małolata- dobry light Japka Ty zawsze o mnie pamietasz pamięć - skleroza - uwiąd starczy - staruszek - prostata - pęcherz- plama - hihot i alby nikogo nie urazić japka - pamięć - uwiąd starczy - skleroza - hihot e nie to też może kogoś urazić, to może pamięć - prymus - dobre stopnie - stypendium - hihot tak tak może lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 28 Kwietnia 2006 plama-hihot - w kusej spódniczce piątek wolność wielki pomnik D@N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hihot 0 Napisano 29 Kwietnia 2006 Osz Wy tak woogle to ja nie jestem stary bo ktos tu insynułował kusa spódniczka - Arimka - Japka - Ja (hihot) - bans - niezpaomniane chwile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 2 Maja 2006 Osz Wy tak woogle to ja nie jestem stary bo ktos tu insynułował kusa spódniczka - Arimka - Japka - Ja (hihot) - bans - niezpaomniane chwile no hihot to ile masz tych wiosen za sobą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 4 Maja 2006 plama-hihot - w kusej spódniczce piątek wolność wielki pomnik D@N D@N Skarb marzenie tesknota PS pzdr dla all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 4 Maja 2006 plama-hihot - w kusej spódniczce PS pzdr dla all dziex! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 4 Maja 2006 Tęsknota mobilizacja piękne tereny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 8 Maja 2006 plama-hihot - w kusej spódniczce piątek wolność wielki pomnik D@N D@N Skarb marzenie :arrow D@n-> Vill-> SZATAN }:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aplegatt 0 Napisano 8 Maja 2006 plama-hihot - w kusej spódniczce piątek wolność wielki pomnik D@N D@N Skarb marzenie :arrow D@n-> Vill-> SZATAN }:> szatan satanizm głupota dziecinada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 8 Maja 2006 plama-hihot - w kusej spódniczce piątek wolność wielki pomnik D@N D@N Skarb marzenie :arrow D@n-> Vill-> SZATAN }:> szatan satanizm głupota dziecinada a o jaki satanizm Ci chodzi? o ten prawdziwy czy o pseudo, czyli rozwalanie krzyzy na cmentarzach itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aplegatt 0 Napisano 8 Maja 2006 Rozwalanie krzyzy po cmentarzach nie jest satanizmem ale zwykłym brakiem szacunku dla zmarłych i ich wiary i czasami zwykły "Józek" z wiejskiej wracając dyskoteki na rauszu dla fantazji napsoci. Jestem w stanie zrozumiec ateizm ale nie satanizm i zajmuja sie nim niedowartościowane dzieciaki( i stare konie). Szukanie sobie wrażeń, chorych wrazeńPatrzac z chrześcijańskiego punktu widzenia satanizm jest "religią" nawołujaca do zła patrzac na geanalogie Szatana. Chetnie przeczytam co w nim jest dobrego. no chyba ze masz zamiar w piekle do pieca dokładac tylko uważaj coby sam Lucyfer w kuper Cię nie kopnął i abys sam sie nie smażył na wolnym ogniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aplegatt 0 Napisano 8 Maja 2006 i chyba odbiegamy od tematu wal Dziecinada ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 9 Maja 2006 plama-hihot - w kusej spódniczce piątek wolność wielki pomnik D@N D@N Skarb marzenie :arrow D@n-> Vill-> SZATAN }:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 9 Maja 2006 Rozwalanie krzyzy po cmentarzach nie jest satanizmem ale zwykłym brakiem szacunku dla zmarłych i ich wiary i czasami zwykły "Józek" z wiejskiej wracając dyskoteki na rauszu dla fantazji napsoci. Jestem w stanie zrozumiec ateizm ale nie satanizm i zajmuja sie nim niedowartościowane dzieciaki( i stare konie). Szukanie sobie wrażeń, chorych wrazeńPatrzac z chrześcijańskiego punktu widzenia satanizm jest "religią" nawołujaca do zła patrzac na geanalogie Szatana. Chetnie przeczytam co w nim jest dobrego. no chyba ze masz zamiar w piekle do pieca dokładac tylko uważaj coby sam Lucyfer w kuper Cię nie kopnął i abys sam sie nie smażył na wolnym ogniu oo to widac ze malo wiesz o tym prawdziwym satanizmie... proponuje poczytac troszke.. wtedy pogadamy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aplegatt 0 Napisano 9 Maja 2006 Czy masz np na myśli poglądy Anton Szandor LaVey? jak np:Używaj nadmiaru zamiast się powstrzymywać. Z radością popełniaj wszystkie z chrześcijańskich siedmiu grzechów głównych (chciwość, duma, zazdrość, gniew, obżarstwo, pożądanie i lenistwo) czyń innym, jak oni tobie jeśli ktoś uderzy cię w policzek, roztrzaskaj mu drugi prowadź nieskrępowane życie seksualne, zgodne z twoimi potrzebami (które mogą być realizowane przez monogamię lub seks z wieloma osobami; heteroseksualnie, homoseksualnie lub biseksualnie, ze wszystkimi fetyszami, jakich sobie życzysz). Czy może 9 stwierdzeń statanizmu czy myslisz o innych głupotach zawartych w Czterech ksiagach: Ogień, powietrze, ziemia i woda. i jeszcze wiele wiele innych... Polecam Apokalipse św. Jana. ciekawsza lektura. Tania komercja dla wyrobienia sobie sławy. i Mysle ze to dla Ciebie wiele wody w rzece musi upłynac abysmy mogli pogadać ( widziałem w temacie "wiek"). noo ale każdy ma jakieś zainteresowania. Pozdrawiam Serdecznie Aplegatt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 10 Maja 2006 Czy masz np na myśli poglądy Anton Szandor LaVey? jak np: czyń innym, jak oni tobie jeśli ktoś uderzy cię w policzek, roztrzaskaj mu drugi Aplegatt nie stosujesz tej zasady? bo ja jak najbardziej.. no chyba ze jestes na tyle milosiernym chrzescijaninem i nadstawiasz drugi policzek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aplegatt 0 Napisano 10 Maja 2006 Czy masz np na myśli poglądy Anton Szandor LaVey? jak np: czyń innym, jak oni tobie jeśli ktoś uderzy cię w policzek, roztrzaskaj mu drugi Aplegatt nie stosujesz tej zasady? bo ja jak najbardziej.. no chyba ze jestes na tyle milosiernym chrzescijaninem i nadstawiasz drugi policzek jestem człowiekiem nie zwierzeciem..... i nie trzeba byc chrześcijaninem aby dojśc do wniosku ze :nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe i miłuj bliźniego swego jak siebie samego.( oryginalne połączenie wierzeń ludowych i chrześcijańskich)I jakoś tak całkiem nieźle na tym wychodze. Miałes mnie przekonać do swoich poglądów, jak narazie cieńko to widze, chyba musisz doczytac co nieco. A wiesz... czas ucieka wieczność czeka ... Jakos tak mam wrazenie że cieńki ideologicznie zawodnik z Ciebie ( bez urazy) [chetnie podyskutuje z Tobą, tylko że Ty zaraz o laniu w morde piszesz hahaha] acha co do nadstawiania drugiego.... ..wystarczy zrobic unik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 5 Czerwca 2006 i chyba odbiegamy od tematu wal Dziecinada ... dziecinada :arrow::arrow: dojrzewanie dziewica prawiczek ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malgonia 0 Napisano 6 Czerwca 2006 dziecinada dojrzewanie dziewica prawiczek winniczek ślimaczek wydzielina... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 6 Czerwca 2006 dziecinada dojrzewanie dziewica prawiczek winniczek ślimaczek wydzielina... wydzielina- ślina - zasmarkaniec - małolat- chłopiec- prawiczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malgonia 0 Napisano 6 Czerwca 2006 dziecinada dojrzewanie dziewica prawiczek winniczek ślimaczek wydzielina... wydzielina- ślina - zasmarkaniec - małolat- chłopiec- prawiczek ...ślina zasmarkaniec małolat chłopiec prawiczek dziewczyna dziewica pierwszy kontakt fizyczny ślina wydzielina... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 6 Czerwca 2006 dziecinada dojrzewanie dziewica prawiczek winniczek ślimaczek wydzielina... wydzielina- ślina - zasmarkaniec - małolat- chłopiec- prawiczek ...ślina zasmarkaniec małolat chłopiec prawiczek dziewczyna dziewica pierwszy kontakt fizyczny ślina wydzielina... wydzielina - śluz- smarki- kozy- babki- kobiety- dziewczyny- dziewice- parwiczki- chłopcy- mężczyźni- dziecinada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach