Skocz do zawartości
lewin3

rozdzielacz

Rekomendowane odpowiedzi

czy nikt nie montował rozdzielacza do tura do ciągnika c-360 potrzebny mi schemat podłączenia hydrauliki ze skrzynią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Ja nie montowałem.Według mnie podłączasz pod gniazda hydrauliki zewnętrznej(wywrot przyczepy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ale jeżeli tam podłączę to wydaje mi się że będę musiał używać dźwigni rozdzielacza znajdującego się w skrzyni żeby puścić olej na rozdzielacz od tura

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Skan z instrukcji obsługi odnośnie używania hydrauliki zewnętrznej http://i52.tinypic.com/27yqt1k.jpg Podłączasz wyjście i wejście hydrauliki pod gniazda,następnie ustawiasz dżwignię w położeniu podnoszenie(do tyłu),wówczas gniazdem drugim nastąpi powrót oleju to skrzyni.Masz możliwość używania rozdzielacz zewnętrznego.Teoretycznie istnieje możliwość wcięcia się w rurkę od hydrauliki która idzie przy kole talerzowym mechanizmu różnicowego,ale według mnie lepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z wyjść hydrauliki zewnętrznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję za skan i pomoc będę próbował a jak będzie działało to zrobię foty i wrzucę, może się komuś przyda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi