lewin3 0 Napisano 17 Października 2010 czy nikt nie montował rozdzielacza do tura do ciągnika c-360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewin3 0 Napisano 17 Października 2010 czy nikt nie montował rozdzielacza do tura do ciągnika c-360 potrzebny mi schemat podłączenia hydrauliki ze skrzynią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 18 Października 2010 Witam.Ja nie montowałem.Według mnie podłączasz pod gniazda hydrauliki zewnętrznej(wywrot przyczepy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewin3 0 Napisano 20 Października 2010 ok ale jeżeli tam podłączę to wydaje mi się że będę musiał używać dźwigni rozdzielacza znajdującego się w skrzyni żeby puścić olej na rozdzielacz od tura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 20 Października 2010 Witam.Skan z instrukcji obsługi odnośnie używania hydrauliki zewnętrznej http://i52.tinypic.com/27yqt1k.jpg Podłączasz wyjście i wejście hydrauliki pod gniazda,następnie ustawiasz dżwignię w położeniu podnoszenie(do tyłu),wówczas gniazdem drugim nastąpi powrót oleju to skrzyni.Masz możliwość używania rozdzielacz zewnętrznego.Teoretycznie istnieje możliwość wcięcia się w rurkę od hydrauliki która idzie przy kole talerzowym mechanizmu różnicowego,ale według mnie lepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z wyjść hydrauliki zewnętrznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewin3 0 Napisano 27 Października 2010 dziękuję za skan i pomoc będę próbował a jak będzie działało to zrobię foty i wrzucę, może się komuś przyda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach