korsarz 0 Napisano 18 Października 2010 Panowie pytanie jak w temacie, w lagunie komputer gada mi jakąś komęde po niemiecku i niewiem co to jest jesli ktosbyłby łaskaw tego posłuchać i przetłumaczyc byłbym wdzięczny. Moge to przesłać na poczte tylko wyslicie mi na priw swojego meila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 18 Października 2010 http://w597.wrzuta.pl/film/4GNH2RmfC8T/komunikat_z_samochodu tu jest ten komunikat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 19 Października 2010 Jeśli dobrze słyszę to tłumaczenie wygląda tak: "Witamy na pokładzie (w rozumieniu samochód), systemy kontroli zostały uzbrojone (są aktywne)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 19 Października 2010 Oczywiście polecam się na przyszłość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 19 Października 2010 Dzięki jaro myslałem że konieczna będzie wizyta w warsztacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 19 Października 2010 oby Ci tak tylko gadalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 20 Października 2010 Fajnie, że kupiłeś sobie takie autko co Cię wita na pokładzie, a może jeszcze wykonuje inne usługi ... . Mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli. To jest w Twoim przypadku tak jak w dowcipie, gdzie żona kupiła mężowi żabę, która "loda" robiła, może Tobie żona kupiła samochód ???? Oczywiście "korsarz" mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że żartuję, a nie obrażam. PS.Co to za autko, które tak fajnie mówi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 22 Października 2010 Renia laguna kilka dni temu wlazła mi mysz w pasek rozżądu przeskoczył o jeden ząb ale nic sie niestało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONAR 0 Napisano 23 Października 2010 Korsarz zrób sobie ten rozrząd - bo się dopiero może stać - a potem zapłacisz jak za zgniłe ryby . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 23 Października 2010 Zrobiłem już, komputer gadał mi że jest coś z początkiem wtrysku , kolega rozebrał i znaleźliśmy denatke zmieloną i o ząb był przesunięty pasek na zaworach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwitekewelina 0 Napisano 15 Listopada 2010 nie cierpię tego języka -----boże narodzenie-narty polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 16 Listopada 2010 Są gorsze ... np. chiński. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 16 Listopada 2010 Jednym z najtrudniejszych języków na świecie to jest polski jeżeli chodzi o zasady ortografii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 16 Listopada 2010 Niemiecki jest łatwy do nauki, i w kilku krajach europy można się dogadac po niemiecku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach