wjaro 0 Napisano 22 Października 2010 Witam,Jakich foli kiszonkarskich uzywacie i jaka mozecie polecic biorac pod uwage czynnik jakość/cena? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaśko 0 Napisano 22 Października 2010 Ja polecam folie Ulit jakościowo bardzo dobra a cena za rolkę 750mm-280pln500mm -240pln .Gwarancja że dobra naciołem sie na filii wczesniej miałem agrofilm nie polecam szkoda pieniędzy!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wjaro 0 Napisano 25 Października 2010 Ja ze swojej strony moge polecic folie Silotite-500 mm- 235 zł pieciowarstwowa...A co mozecie powiedziec o foli okryciowej na kiszonki...nie drogiej a dobrej...do Marmy 3 warstwowej nie mam zaufania...słaba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwapik 0 Napisano 18 Listopada 2010 Warto tryzma się markowych folii, bo ostatnio kupiłem na targu "no name" i była straszna kicha. Każda folia do sianokiszoenk z nazwą firmy się sprawdzała dobrze, bale się owijały jak trzeba i problemów nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzya.79 0 Napisano 22 Listopada 2010 cześć moim zdaniem tanie folie też są dobre tylko trzeba je dobrze przechowywać żeby ich nie uszkodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz0859 0 Napisano 23 Listopada 2010 Jerzy- tanie mięso to psy jedzą, tu nie oszczędzisz zbytnio. Tania folia to dodatkowo jeszcze jakaś siatka lub druga foila na wierzch, bo przy próbie okrywania i potem dociążania rwie się na potęgę. A jak ją podziurawisz na samym początku to tak jak byś nie krył wcale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzya.79 0 Napisano 24 Listopada 2010 tomku robie sianokiszonke od 4lat po 200 balotów na rok i nigdy folia się nie rwała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeżyk 0 Napisano 1 Marca 2011 Jestem ciekaw opinii na temat tych folii, bo zastanawiam się, czy kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeżyk 0 Napisano 1 Marca 2011 Proszę o opinie na temat folii kiszonkarskich AGROBALE. Używał ktoś tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalisk 0 Napisano 20 Czerwca 2011 witam. Używa ktoś może folii AGRIFLEX?? jaka macie opinię o nie?? po ile ją kupujecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil889900 0 Napisano 21 Czerwca 2011 witam ja stosuje folie ENSIBAL 5 dla mnie jest dobra żadnych problemów .... rolka 500mm x 1300m 25u kupuje po 220zł ale to zimo bo teraz to nawet po 270 zł chcą ale naprawdę warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 21 Czerwca 2011 agriflex leży kilka balotów już rok i jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach