Stasiek_10 0 Napisano 9 Kwietnia 2006 Jakie hodujecie zwierzęta i ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tragopan 0 Napisano 13 Sierpnia 2006 Ja hoduję około 100 bażantów i 50 kaczek, do tego mam dwa psy i 4 koty. A jeszcze setki mysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 13 Sierpnia 2006 bydło 40sztuk ale szykuje sie kasacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elka 0 Napisano 13 Sierpnia 2006 Same świnki no i dla rozrywki jedno dojne bydlątko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mania 0 Napisano 13 Sierpnia 2006 26 dojnych i młodzieży drugie tyle,kury psy kaczki i koty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirmnemonic 0 Napisano 14 Sierpnia 2006 35 krów mlecznych i pozostałe około 35 sztuk to młodzież Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartolomero 0 Napisano 14 Sierpnia 2006 9 dojnych 7 jałowek na wycieleniu oraz 7szt 3 miesięcznych jałowek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 18 Sierpnia 2006 bydło 40sztuk ale szykuje sie kasacja. Witaj, śledzę forum od dawna i wiem, że masz bydło mięsne. Twoja deklaracja o likwidacji hodowli trochę mnie zaniepokoiła, bo sam zamierzam uruchomić to z czego ty rezygnujesz. Jeśli przemawia za twoją decyzją rachunek ekonmiczny to podziel się tą wiedzą ze mną, zanim w coś wdepnę. Jeśli to inne względy, to jasne że to twoja prywatna sprawa i nic nikomu dotego.Pozdrawiam Gees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 19 Sierpnia 2006 Jeśli masz ochote hodować bydło mięsne to wchodz w to i niczego sie niebuj, z hodowli idzie pociągnąć troch grosza tylko uważaj z kim robisz interesy, kupowane bydło musi być zdrowe i jeszcze raz zdrowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzięki Korsarz !Napisz czym karmisz, gdzie trzymasz, gdzie kupujesz, gdzie sprzedajesz, kto dobrze i w terminie płaci. Żeby nie robić bałaganu przejdźmy do tematu "opas bydła".Pozdrawiam i licze, że podzielisz sięswoją wiedzą. Gees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karlos 0 Napisano 8 Września 2006 5 loch w cyklu zamknietym kaczki kury indyki 2 psy 3 koty i 10 krolikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skalmowski 0 Napisano 18 Września 2006 Jesteśmy hodowcami ślimaków afrykańskich . Jesteśmy po sezonie.W tej chwili kojarzymy matecznik zarodowy w ilości 50.000 szt.Na drugi sezon plan 700.000 szt ślimaka tuczowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 18 Września 2006 Jesteśmy hodowcami ślimaków afrykańskich . Jesteśmy po sezonie.W tej chwili kojarzymy matecznik zarodowy w ilości 50.000 szt.Na drugi sezon plan 700.000 szt ślimaka tuczowego. Bez obrazy, ale mam wrażenie, że Pana ambicją jest osiągnięcie wyniku 1 wychodowany ślimak = 1 wysłany post na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 18 Września 2006 Ups, mózg mi się ślimaczy nawet ślimaki się hoduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot 0 Napisano 18 Września 2006 Ile sztuk bydla miesnego wykarmie na 10ha laki? I przez jaki okres czasu zwierzeta moga pozostac na pastwisku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skalmowski 0 Napisano 19 Września 2006 Jesteśmy hodowcami ślimaków afrykańskich . Jesteśmy po sezonie.W tej chwili kojarzymy matecznik zarodowy w ilości 50.000 szt.Na drugi sezon plan 700.000 szt ślimaka tuczowego. Bez obrazy, ale mam wrażenie, że Pana ambicją jest osiągnięcie wyniku 1 wychodowany ślimak = 1 wysłany post na ten temat Bez obrazy , ale zdaje mi się, że to jest temat postu - ,,Jakie hodujecie zwierzęta i ile?"Dodam jeszcze do tego 5000 winniczków, pielęgnice papuzie 5 szt, pies owczarek, kot Filip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirmnemonic 0 Napisano 19 Września 2006 Chce ktoś kota?? Albo nawet 5??? Nie łapią myszy, ale spełniają funkcję estetyczno-zabawową??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szylcia 0 Napisano 27 Września 2006 Jesteśmy hodowcami ślimaków afrykańskich My też mało "rolniczo" : 3 psy rasy fila brasileiro, 1 irlandzki terier pszeniczny,parka węży mahoniowych, pyton tygrysi, pyton królewski (obecnie "na kryciu" w zoo) dwa ptaszniki kędzierzawe, stado kruszczyc afrykańskich i dwa akwaria - Malawi i Amazonka.Ale planujemy rozwój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogus56 0 Napisano 27 Września 2006 Cykl zamknięty aktualnie 15 loch 1 knur i 200 pozostałych swiń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek_rolnik 0 Napisano 17 Października 2006 aktualnie 28loch cykl zamkniety lochy PBZxWBP knur DUROCxPIETRAIN miesnosc nigdy nie spada ponizej55% a srednia mi wychodzi 56,7% pozdro dla chodowcow swinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj 0 Napisano 18 Października 2006 Jestem tu naowy ale z tragopanem się znam z woliery. Ja hoduje 100 królików żezinych i ozdobnych. I w przyszłości bażanty. A i żebyście nie myśleli niczego to powiem że mam 11 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 18 Października 2006 Gratulacje dla 11 latka Znałem jednego hodowcę drobiu ozdobnego ( miał chyba nawet pawia ), bażanty też, może jeszcze to chowa.Mogę dać namiary! Mazowsze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj 0 Napisano 19 Października 2006 Gratulacje dla 11 latka Znałem jednego hodowcę drobiu ozdobnego ( miał chyba nawet pawia ), bażanty też, może jeszcze to chowa.Mogę dać namiary! Mazowsze !Bardzo chętnie. Tylko jaki gatunek bażanta ? JA też z mazowsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abuk14 0 Napisano 18 Listopada 2006 Ja hoduję świnki.Mam 12 macior i od tego tak razem wyjdzie ze 140 świń ( razem w warchlakami i prosiętami ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andzrej 1 0 Napisano 18 Listopada 2006 ok. 30 biała owca górska 16 czarna owca górska, 10 kur, pies, ok. 5 bezpanskich kotów włóczy się po szopach, w cholere myszy, prawdopodobnie kuna na strychu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach