Don 0 Napisano 18 Listopada 2006 Na stanie jak wiatr zawieje 600-1000 swin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 19 Listopada 2006 ja mam 25 krów, 20 jałówek, 18 byków, 15 kur, 11 macior, 102 swin, 1 psa, 3 koty 1 konia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CDRolnik 0 Napisano 19 Listopada 2006 Ja mam 3 maciory 1 wieprzka 11 prosiaków 20 kur 1 psa 1 kota i myszy w stodole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 19 Listopada 2006 Ja jako rolnik amator mam:1 krowa do tego raz do roku cielak.6 kur15 kaczek1 piesszczury około 2mysz około 10dużo wróblikilkanaście jaskółek (co roku przylatują) Jestem rolnikiem który rolnictwo traktuje jako rozrywka (hobby). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nianio 0 Napisano 25 Listopada 2006 a ja mam dwa psy i tyle żadnych kur i kaczek bo to wali prosto na trawnik i bez opamiętania. a niedlugo kupie parkę świnek i będę miał zajęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 26 Listopada 2006 krowy mamki odsadki i jałówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazant 0 Napisano 27 Listopada 2006 Hoduje Bażanty Łowne, kilka tysięcy sztuk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony 0 Napisano 29 Listopada 2006 30 loch w cyklu zamkniętym, jedna krowa (na emeryturze) i jeden byczek. Reszta to standard... dwa porąbane psy, trzy koty, stado mysz i parę szczurów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj 0 Napisano 1 Grudnia 2006 bażant z kąt jesteś ? Jaka cena ptaków ?Sprzedałem 200 sztuk królików zostało mi marne 20 sztuk ras bf ,nb i jeszcze innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek_rolnik 0 Napisano 10 Grudnia 2006 tony jaka rasa loch??jaki knur jak ci miesnosc wychodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksenka1 0 Napisano 7 Stycznia 2007 My mamy:-46 loch (wbp x pbz, wbp i pbz)-około 150 prosiąt od 1,5 do 12 kg -2 konie (angloarab i sp)-3 psy (wilk, doberman i amstaff)-szynszylę-standardowo myszy Pozdrawiamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksenka1 0 Napisano 7 Stycznia 2007 a i jeszcze 2 knury duroc x pietrain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesaw 0 Napisano 7 Stycznia 2007 a u nas : 15 krowek cbxhf - phf , 6 jalowek 6 cieliczek , 2 koty i jeden pies - przybleda myszki i szczurki w standardzie w gosciach-kurki sasiadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksenka1 0 Napisano 7 Stycznia 2007 w gosciach-kurki sasiadow A nam nic po podwórku nie kupa bo psiaki nie pozwalają:) Kiedys weszła kurka sąsiadki, moze ze 3 piórka po niej zostały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutekaa 0 Napisano 7 Stycznia 2007 a u mene:12 krówek3 jałówki15 samic króliczych nowozel.biały więc w porywach nawet 100szt królików12 kotów4 kundle i kaukazki owczarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piasek 0 Napisano 12 Stycznia 2007 100 do 150 opasów na exportkury,kaczki dla siebiei to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mały.kc 0 Napisano 15 Stycznia 2007 mam :jedną loche 58 prasiat 4 psy i dwie kury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 19 Stycznia 2007 trzoda chlewna 200 macior w cyklu otwartym2 pieski do pilnowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek538 0 Napisano 23 Stycznia 2007 ja mam z 5 tys kur niosek i kilka krolikow. Kiedys mialem wiecej ale lichy interes na krolikach wiec kasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek538 0 Napisano 23 Stycznia 2007 ja mam z 5 tys kur niosek i kilka krolikow. Kiedys mialem wiecej ale lichy interes na krolikach wiec kasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 23 Stycznia 2007 nom a u mnie swoj żywot wiedzie;2 krówki11 opasów2 jałówki20 świnekok 120 królików(w porywach do 160)ok. 30 kur niosekkaczkipies+kot do towarzystwa*pies rasa zaczepno obronnano i standardowo myszy ale tych to niesposób policzyc bo kot je selekcjonuje i ich pogłowie w gospodarstwoie ulega stałej modyfikacji [/i] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilowicz 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Witam jestem nowy na forum.W swoim gosp hoduję4 klacze wlkp. i sp2 roczniaki 1 odsadek6 cielnych jałówek mieszańce czb z limousin1 byczek7 mcy2 koty3 psy 1 kura 1 kogut (tak dla "jaj") ze 6 ton karpia w różnym wieku (narybek, kroczek) trudno go na policzyc sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Polacco 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Obcnie mam 1 Krówkę, byczka, ok 30 świnek i 2 maciorki -----------------------------------------------------------------------------------------------------------Darmowe Ogłoszenia Rolniczewww.e-rolnicze.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chojnoś82 0 Napisano 3 Lutego 2007 mój inwentarz to:-100 Loch w cyklu zamkniętym-2 pieski-3kotyi to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek_zx6r 0 Napisano 3 Lutego 2007 5 Kóz 2 świnie80 królików2 psy2 koty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach