mistrz_Yoda 0 Napisano 15 Kwietnia 2007 68 sztuk bydla opasowego mieszance z LMS w tym 28 krów mamek1 pies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abuk14 0 Napisano 6 Czerwca 2007 Ja w ramach uaktualnienia podam stan mojego inwentarza:- 9 macior- 100 tuczników- 11 opasów- 3 krowy- 3 jałówki- 1 cielak- 20 kur niosek- 5 kaczek- 2 koty- 2 psy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ola1 0 Napisano 9 Czerwca 2007 Ilości imponujące. Najbardziej zazdroszcze tych opasów. Ja też kiedyś sie w to bawiłam. U mnie skromnie. 25000 brojlerów8 królików7 kotów1 pies dalmatyńczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abuk14 0 Napisano 11 Czerwca 2007 Ilości imponujące. Najbardziej zazdroszcze tych opasów. Ja też kiedyś sie w to bawiłam. U mnie skromnie. 25000 brojlerów8 królików7 kotów1 pies dalmatyńczykI jak na tym wychodziłaś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alicjaaa33 0 Napisano 29 Stycznia W sumie to my z mężem hodujemy tylko i wyłącznie krowy. Później sprzedajemy ser jak i mleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach