jarki 0 Napisano 25 Października 2010 jak w temacie czy ktoś się tam udziela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 3 Grudnia 2010 a ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 7 Grudnia 2010 a jest tam cos ciekawego,nie wiem czy jest sens rejestorowac sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 7 Grudnia 2010 nic ciekawego,130 osób dopiero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 7 Grudnia 2010 rolnicza nasza klasa ew.koło gosp.wiej z tego co obserwuje to z dnia na dzień coraz więcej osób się rejest.może coś i z tego będzie poczekamy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
men2face 0 Napisano 7 Grudnia 2010 131!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 15 Grudnia 2010 tez sie zarejestrowalem-poczatki zawsze sa trudne.jesli ppr bedzie tak dbal o ta strone jak o stare forum to na poczatkach sie skonczy tym bardziej ze wyswietlaja sie nazwiska i adresy -mozna to jakos zablokowac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 15 Grudnia 2010 faktycznie wygląda to na naszą klasę-AGRO jakoś nie mam przekonania choć do ppr też dołączyłem z opóźnieniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 17 Grudnia 2010 jes mozliwosc zablokowania wyswietlajacych sie danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 10 Stycznia 2011 agroface poległo na samym początku,admin olewa jak i tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 10 Stycznia 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 10 Stycznia 2011 my się nie damy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 31 Stycznia 2011 co noc na agroface przybywa użytkowników,dzisiejszej aż 70 i z pewnością wszyscy to fikcyjni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 31 Stycznia 2011 co noc na agroface przybywa użytkowników,dzisiejszej aż 70 i z pewnością wszyscy to fikcyjni fikcja to rzeczywistość tylko inna ale czytam Twoje dowcipy pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 14 Lutego 2011 a ja Wam powiem choć ten temat założyłem CHODŹCIE TU www.forum.farmer.pl zróbmy RAZEM porządne FORUM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 14 Lutego 2011 a ja Wam powiem choć ten temat założyłem CHODŹCIE TU www.forum.farmer.pl zróbmy RAZEM porządne FORUM jarki upierdliwy jesteś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 14 Lutego 2011 a ty PIERDOLNIENTYi przez takich jak ty to forum się kończy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 14 Lutego 2011 a ty PIERDOLNIENTYi przez takich jak ty to forum się kończy nie obrażaj sie to musi do wszystkich dotrzeć a jeżeli chodzi ci upierdliwy to ci odpowiadam skuteczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 14 Lutego 2011 a ty PIERDOLNIENTYi przez takich jak ty to forum się kończy pomyliłem CIĘ z inną osobą PRZEPRASZAM bo Wy tam w drobiu macie niezły zamęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 14 Lutego 2011 nie ma sprawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 14 Lutego 2011 pamiętasz w dziale nasze forum to Ty broniłeś producentów zbóż a ja myślałem odwrotnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 14 Lutego 2011 pamiętasz w dziale nasze forum to Ty broniłeś producentów zbóż a ja myślałem odwrotnie też w tym siedziałem tylko w kukurydzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach