Skocz do zawartości
jerzya.79

Młóto gorzelniane w rzywieniu opasów

Rekomendowane odpowiedzi

1Czy przy młótem gorzelnianym w rzywieniu do woli można przekarmić / przebiałkować opasy?

Proszę o porady bo chciałbym zakupić tą paszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie to już zakrawa o pomstą do nieba "rzywieniu" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I to dwa razy - naucz się raz i do końca życia - "żywieniu" !!!!!! Napisz sobie to słowo po tysiackroć i zapamiętaj na całe życie "żywieniu" !!!!!!!!!!!!

Sorki ale mnie rzuca o ścianę jak ktoś takie orty robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaro masz rację. Tragedia z polskim językiem jest straszna.

A co do młóta- poszukaj na necie , jest mnóstwo artykułów. Może ich poczytanie da Ci więcej niż sama dyskusja na formu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DziEki bende pamiental o tym (ż) !!!!

jestem nowy na kompie i zdarzają mi się byki

a mugłbym prosić o coś bliższego o tym młucie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz sprecyzować o co tak naprawdę pytasz , o młóto czy wywar , pierwsze z drugim nie ma nic wspólnego. Gorzelniany może być tylko wywar a młóto to odpad piwowarski. , a wracając do pytania to wywaru gorzelnianego można dać do bólu , ale tylko opasom i warunek więcej siana dla włókna i powodzenia ż czystością w oborze , wszak ile wypiją tyle muszą wy..... z siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi