jaro 0 Napisano 16 Kwietnia 2006 Panowie i Panie (jeżeli takowe na tym forum się udzielają)-z racji tego iż właśnie świętuję i poziom alkoholu we krwi wzrósł do poziomu Polaka-patrioty chciałbym zrobić taką małą ankietę-w jakim wieku jesteście ?Nie zamierzam wykorzystywać tego do celów marketingowych ani żadnych innych-po prostu czysta ludzka ciekawość-nie zamierzam też Boże broń kogoś z racji wieku dyskredytować.Żeby nie odstawać-35 wiosen.Pozdrawiam i Wesołych Wsiąt na Świ życzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 16 Kwietnia 2006 hehe, ja mam 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 16 Kwietnia 2006 Może się lepiej nie wypowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 16 Kwietnia 2006 Ja tez mam 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 16 Kwietnia 2006 za niecały miesiac 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndriuS 0 Napisano 16 Kwietnia 2006 3 z przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtii 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomb2 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 Eh to w młode rolniki jesteście.. 25 latek a ty dominator czego się nie wypowiadasz ? /edit1Może się lepiej nie wypowiem. Pewnie podstawówka sie kłania /edit2Sorry za te posty pod rząd ale ten temat to raczej do pogawędek się nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 @tomb2 wiem,że ten temat to raczej do pogawędek ale coś mnie tak wczoraj naszło- C2H5OH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralf 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 Eh to w młode rolniki jesteście.. 25 latek a ty dominator czego się nie wypowiadasz ? Bo zostane pewnie zdyskryminowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 Prawie 3 z przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 @tomb2 wiem,że ten temat to raczej do pogawędek ale coś mnie tak wczoraj naszło- C2H5OH A dzisiaj jak tam zdrowie 26 wiosen widze że większość to młodsi farmerzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 @Dominator-jeżeli tym się przejmujesz-to jeżeli ktoś chciałby Cię zdyskredytować z racji wieku np-to masz pełne prawo myśleć o kimś takim per "(słowo zostało usunięte)"-w końcu każdy był kiedyś młodszy... /editW porządku piootr-mam dosyć silny organizm a i teścio to nie przeciwnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 dwie cyferki takie same - dla ułatwienia podam ze nie 33 oraz 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 a ja mam 24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 dwie cyferki takie same - dla ułatwienia podam ze nie 33 oraz 11 99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 blisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oli007 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 Ja mam 18 ale często pisze z ojcem czyli korzystam z jego 42 letniego doświadczenia:) Także informacje przezemnie podawane są sprawdzone a nie wyssane z palca:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 dwie cyferki takie same - dla ułatwienia podam ze nie 33 oraz 11 99 blisko to jesteś w sile wieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 No normalnie to trafiłem z tematem No to chyba wypiję piwko pod najszybszy temat wdziejach forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 No normalnie to trafiłem z tematem No to chyba wypiję piwko pod najszybszy temat wdziejach forum Ze 3-4 jak masz silny organizm, po jednym smaka sobie narobisz i nie będziesz w stanie dobrze myśleć nad tematem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 to ja mam 14 tylko sie4 nie smiejcie a to tylko dlatego zeby kazdy wiedial ze tego nie ukrywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 25 jakby nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 -10, czyli 15 tylko... Ale i tak najmłodszy nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach