raps 0 Napisano 9 Grudnia 2006 mi dziadek cały czas powtarza że "wcześnie się ożenić to tak samo jak wcześnie wstać" na wszystko wystarczy czasu Zgoda . Z tym , że dla jednego to jest 20 dla innego 40 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 9 Grudnia 2006 Ale dla kobiety wiek20-30 lat to najlepszy wiek aby urodzić dzieci no nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 12 Grudnia 2006 no to jak mam urodzić dziecko w 3 miesiące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 12 Grudnia 2006 A widzisz trzeba było wcześniej pomyśleć, może pan Ł coś zaradzi na ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grażyna1597156736 0 Napisano 12 Grudnia 2006 Dziś tutaj zajrzałem i widzę, że należę do mniejszości - jeśli chodzi o wiek, mam 36 - ale dużo młodzy duchem, przynajmniej tak mi się wydaje :wink: to jest nas dwoje mam 41 i bardzo mnie cieszy , że otaczają mnie "starcy" w wieku 20 lat to jeszcze bardziej wzmacnia mnie i bawi . Ech ,życie jest piękne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 14 Grudnia 2006 A widzisz trzeba było wcześniej pomyśleć, może pan Ł coś zaradzi na ten problem przepraszam ale zrobiło mi się niedobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 14 Grudnia 2006 Dlaczego zrobiło Ci sie niedobrze? Co myślicie na ten temat? Podobno Łyżwińskiemu i tak nic niezrobią bo molestował w samoobronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 15 Grudnia 2006 musze to sprzedać, dobre korsarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 15 Grudnia 2006 Jak urodzić dziecko w trzy miesiące? Spytaj się co poniektórych małżeństw - ślub - a trzy miesiące później dziecko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 19 Grudnia 2006 mam 34 lata i nic już nie uprawiam, nawet roli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grażyna1597156736 0 Napisano 20 Grudnia 2006 mam 34 lata i nic już nie uprawiam, nawet roli Fakt , że Ci włoski pod pachami powypadały to jeszcze nie dramat.Wypij , zapal i zacznij żyć od nowa - już wiesz jak i co...a co .Teraz nie może się nie udać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 23 Grudnia 2006 Fakt , że Ci włoski pod pachami powypadały to jeszcze nie dramat.Wypij , zapal i zacznij żyć od nowa - już wiesz jak i co...a co .Teraz nie może się nie udać. Dzięki za słowa otuchy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 27 Grudnia 2006 34 lata i już nic nie uprawiasz hmm trudno mi w to uwierzyć bimber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 27 Grudnia 2006 34 lata i już nic nie uprawiasz hmm trudno mi w to uwierzyć bimber Po 13 latach małżeństwa to chyba tylko kalafiory w ogródku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 28 Grudnia 2006 nie no bimber daj spokój 13 to nie 50 jesteś mlodym człowiekiem a piszesz jak staruszek, nie przerażaj mnie jesteś tylko 4 latka strarszy odemnie i już taki zastój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 28 Grudnia 2006 13 to ponoć pechowa więc może być już tylko lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Napisano 29 Grudnia 2006 nie no bimber daj spokój 13 to nie 50 jesteś mlodym człowiekiem a piszesz jak staruszek, nie przerażaj mnie jesteś tylko 4 latka strarszy odemnie i już taki zastój Raczej za-wis a nie za-stój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 29 Grudnia 2006 Nie ważne że nie stoi, ważne, że chociaż wisi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 29 Grudnia 2006 Miałeś złe dni"bimber"...i tyleJeszcze jakieś problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 30 Grudnia 2006 Jeszcze jakieś problemy? Mam teściową, która ma 58 lat. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 31 Grudnia 2006 nie ma jak wiek szaleństwa młodzieńczego 18 mi walneło czuję że sie starzeje z dnia na dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
limousine 0 Napisano 7 Stycznia 2007 Jeszcze jakieś problemy? Mam teściową, która ma 58 lat. Jakieś sugestie? No zależy czy wygląda na te 58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 7 Stycznia 2007 Wygląda na te lata. Problem z jej charakterem. Czasami zaczynam rozumieć tych ludzi, którzy popełniają ........ w afekcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony 0 Napisano 8 Stycznia 2007 Dzisiaj walneło 25 wiosen... Hehe ja mam podobną teściową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 12 Stycznia 2007 Wiekiem czy ... tym no... afektem...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach