miccao 0 Napisano 14 Stycznia 2007 w lutym stuknie 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CDRolnik 0 Napisano 17 Stycznia 2007 parę dni temu skończyłem 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony 0 Napisano 18 Stycznia 2007 Wiekiem czy ... tym no... afektem...?I tym i tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 18 Stycznia 2007 Współczuję. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 27 Stycznia 2007 niom mi pierwsze dzieścia(20) stuknie w czerwcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawy 0 Napisano 6 Lutego 2007 27 jeszcze przez chwilę... niedługo... ale i tak samopoczucie na 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 6 Lutego 2007 18, 8 lutego czyli tuz tuz............................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 6 Lutego 2007 Możemy razem świętować ja mam 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 7 Lutego 2007 Możemy razem świętować ja mam 11 to wszystkiego najlepszego pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 7 Lutego 2007 wszystkiego najlepszego Wzajemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 7 Lutego 2007 Możemy razem świętować ja mam 11 Hm...a niedawno miałeś 19?!Jakiego tu emotikona wstawic, to już nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 7 Lutego 2007 Możemy razem świętować ja mam 11 Hm...a niedawno miałeś 19?!Jakiego tu emotikona wstawic, to już nie wiem. 11 lutego kończy lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 7 Lutego 2007 Hm...a niedawno miałeś 19?!Jakiego tu emotikona wstawic, to już nie wiem. No 11 lutego kończę 19. A za rok zmiana kodu 2 z przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 7 Lutego 2007 nom u mnie zmiana kodu na 2 z przodu już tym roku nastapi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 8 Lutego 2007 Dla Piotrusia serdeczne życzenia z okazji 18 Urodzin!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek_zx6r 0 Napisano 8 Lutego 2007 Eh 21 lat, i za soba troche cięzkiej roboty, ale nie usiebie tylko u Gemuse Bauera w Szwajcarii lub Milk Farmera w Irlandii. Powiem jednak że krowy górą:P, pier..... warzywnictwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 8 Lutego 2007 DZIEKUJE Ci tatamarty.323a za zyczenia pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 8 Lutego 2007 No to Piotrusiu, przyjmij tez ode mnie najlepsze zyczenia urodzinowe. 18-stka, to jedyne w swoim rodzaju urodziny. Od dzisiaj bierzesz na siebie odpowiedzialność za swoje czyny, słowa (te pisane przede wszystkim) i możesz robić ze swoim zyciem, co chcesz. Fajnie, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 8 Lutego 2007 Dla Piotru$-aTaki dzień się zdarza raz! Dziś balanga na full gaz! Nie poddamy się browarom, muza niech gra pełną parą, niech sąsiedzi walą w ściany bo ty drogi nasz kochany informujesz cały świat, że dziś kończysz 18 lat!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 8 Lutego 2007 rodziny. Od dzisiaj bierzesz na siebie odpowiedzialność za swoje czyny, słowa No i browara nie będzie musiał kupować starszy kolega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 10 Lutego 2007 Serdecznie dziekuje wszystkim za zyczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tina 0 Napisano 14 Lutego 2007 Hurrrraaaa...Jestem najmłodsza ,mam tylko 1 godz.Grażynko zgadzam się z Tobą, życie jest piękne...i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesaw 0 Napisano 17 Lutego 2007 No dobra , dzisiaj skonczylem ...dopiero pol , jeszcze nie dopiero za rok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tina 0 Napisano 19 Lutego 2007 Ale Ja naprawdę miałam wtedy godzinę...od zalogowania.Poza tym 34. pozdrawiam młodzież Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesaw 0 Napisano 19 Lutego 2007 A ja mowilem o polowie... swojego zycia - ale to dopiero za rok, bez dwu dni... moze zmienie sie na " dziadek " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach