hihot1 0 Napisano 16 Kwietnia 2007 Japka gdzie sie zgubiłas Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malgonia 0 Napisano 16 Kwietnia 2007 Japulcia buziaczek dla Ciebie:* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 16 Kwietnia 2007 a ja liczę sobie 22 zimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz102 0 Napisano 17 Kwietnia 2007 Młody jeszcze jesteś, ja mam już 36 latek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polanek 0 Napisano 20 Maja 2007 26 wiosenek mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 26 Maja 2007 jeszcze dochodze do siebie po wczorajszych 20 urodzinach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drjanusz 0 Napisano 26 Maja 2007 Toć tu sama młodzież, gdzież wam do moich dwóch krzesełek (44lata) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer na 102 0 Napisano 26 Maja 2007 ja zaliczam sie raczej do sredniego wieku forowiczów 21 tat pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cori 0 Napisano 27 Maja 2007 ja zaliczam sie raczej do sredniego wieku forowiczów 21 tat pozdro no to ja już chyba z epoki dinozaurów 3 z przodu pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrz_Yoda 0 Napisano 27 Maja 2007 ja 20 a w sierpniu juz 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 28 Maja 2007 Dzisiaj 23 ale ten czas mija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 9 Czerwca 2007 po zbiorach bedzie 24 heh i obrączka też i alkochol...jest poco żyć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 9 Czerwca 2007 po zbiorach bedzie 24 heh i obrączka też i alkochol...jest poco żyć....ja obraczke od września już nosze a w dodatku teraz mam bonus w postaci 2 miesięcznego synka naprawde życie nabiera sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 10 Czerwca 2007 ja obraczke od września już nosze a w dodatku teraz mam bonus w postaci 2 miesięcznego synkagedii czyli trochę się pospieszyłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 10 Czerwca 2007 Co sie pospieszyl... akurat w sam raz zreszta jesli bonus to nie powód. Zycze powodzenia niech rośnie zdrowo i rozrrabia wzorowo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 10 Czerwca 2007 gedii czyli trochę się pospieszyłeś może troche miałem zaplanowane na ten rok ale tak wyszło i nie załuje jest fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaZoR 0 Napisano 17 Czerwca 2007 Ja mam 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafał88 0 Napisano 30 Czerwca 2007 ja chyba jestem jednym z mlodszych....tylko 19 latek ale....z reszta nie wazne moze nie bede wszystkiego o sobie ujawnial..tak bedzie lepiej pozdro dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz2811 0 Napisano 30 Czerwca 2008 sie grybo mylicie jak co to ja najmłodszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodnik24 0 Napisano 29 Września 2008 Witam kochani młodzi rolnicy za rok czeka mnie już ''strukturalna''będe bawił wnusie pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m555 0 Napisano 4 Grudnia 2008 WITAM ja już na karku mam 25 latek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodnik24 0 Napisano 4 Grudnia 2008 WITAM ja już na karku mam 25 latek Witam jeszcze przet tobą OHohohohooooo!!!!!!!!! Pozdrawiam młody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lepieznik 0 Napisano 2 Stycznia 2009 WITAM ja już na karku mam 25 latek Witam jeszcze przet tobą OHohohohooooo!!!!!!!!! Pozdrawiam młody... Ja mam 52 daleko ci do mnie młody pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek 22 0 Napisano 30 Stycznia 2009 ja już za kilka dni bede miał równą unijną czyli ćfiortkę wieku, ale ten czas w unji zapi... a mama mi krzyczy żebym nie zapomniał sie orzenic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
309LS 0 Napisano 30 Stycznia 2009 To słuchaj się Mamusi bo martwi się o Ciebie żebyś nie został starym kawalerem, jak również pewnie nie ma zamiary całe życie Cię opierać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach