S-Piotr 0 Napisano 14 Lutego 2009 18+ pełny VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesaw 0 Napisano 27 Lutego 2009 A mi przed 10 - ciu dniami 19 + pełny VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 11 Kwietnia 2009 u mnie już 27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONAR 0 Napisano 18 Kwietnia 2009 Jeden ma tyle , drugi tyle , jeden z VATem drugi bez - a ja powiem tak : WSZYSCY MAMY XXI WIEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tragopan 0 Napisano 23 Kwietnia 2009 A na pewno byście chcieli żeby Vat wam odliczyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart123i 0 Napisano 23 Kwietnia 2009 my sobie vat odliczamy , ja mam 27 tesz zaobrączkowany ale zazdroszcze gedayowi bo ja bonusa niemiałem i to tak jest jak sie niespodziewasz to jest a jak chcesz to niemozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 25 Kwietnia 2009 A ja za 3 godziny biore slub ! Troche sie stresuje ale mysle ze bedzie dobrze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 25 Kwietnia 2009 To Wszystkiego NajNaj życze.P.S. Podobono najlepszy sex tylko pod Kaliszem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 1 Maja 2009 Ja mam 24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczek 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Ja mam 44l. Kamil podobno koło Zwolenia jakas babcia ozyła, słyszałes o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Ja mam 44l. Kamil podobno koło Zwolenia jakas babcia ozyła, słyszałes o tym.Słyszałem nie zła afera z tym nawet tvn24 zjechał do zwolenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 6 Lipca 2009 To Wszystkiego NajNaj życze.P.S. Podobono najlepszy sex tylko pod Kaliszem...Ja mieszkam niedaleko Kalisza blisko lasu to co jakis czas do lasu przyjezdza jakas parka młodych na sex, po numerach samochodu powiem ze to mieszczuchy z kalisza raz nawet jechałem ciągnikiem przez las a tu samochód na drodze i chwile stałem zanim sie zorientowali . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 27 Grudnia 2009 O 10 15 urodzil mi sie synus ! Janek bedzie mial na imie ! Bardzo sie ciesze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz0859 0 Napisano 27 Grudnia 2009 To gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 27 Grudnia 2009 Dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek_1995 0 Napisano 28 Kwietnia 2010 ja jestem przyszlym rolnikiem mam 15 lat ale pojecie to mam od lepka w gospodarstwie to juz sie troche nadziwgalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
druid 0 Napisano 17 Maja 2010 A ja mam 46. Ile to by było bez VATu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 9 Listopada 2010 40 ale jestem chyba jedyną kobietą na tym forum?kiedyś była mania ale cosik jej nie widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 10 Listopada 2010 Ja 28. Rzeczywiście chyba jesteś jedyna. Kiedyś jakiś chłopak szukał na tym forum dziewczyny ale mu chyba się nie udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwitekewelina 0 Napisano 15 Listopada 2010 ja 30 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 16 Listopada 2010 Ooo, widzę, że dagmarka nie jest już samotna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leslaw00 0 Napisano 27 Grudnia 2010 A ja licze sobie 35 lat i jestem z powiatu żarskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anonymou 0 Napisano 17 Stycznia 2011 29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XY 0 Napisano 20 Grudnia 2011 Hmm..jeszcze 2 z przodu he..he.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach