Łysy 0 Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja zaledwie 24,5 a już czuję się jak dziadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosław 0 Napisano 21 Kwietnia 2006 Ludzie !!!To ja tu dziadek jestem.Mam 40 na karku.Tylko dla usprawiedliwienia dodam ,że rolnikiem jestem dopiero od 3 lat.Czyli pewnie najmłodszy stażem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 22 Kwietnia 2006 a ja mam 29 latek i w przyszłym roku stuknie mi trzydzieści i będę miała wilka imprę z tej jakże pieknej okazji i w cale sie nie przejmuje tym bo wyglądam na 25 a wiek mamy XXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 22 Kwietnia 2006 ja 29 lat Pozdrawiam!!!! rówieśnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 23 Kwietnia 2006 a ja mam 29 latek i w przyszłym roku stuknie mi trzydzieści i będę miała wilka imprę z tej jakże pieknej okazji i w cale sie nie przejmuje tym bo wyglądam na 25 a wiek mamy XXI Hmm... na tym zdjęciu wyglądasz jeszcze młodziej -tak trzymać ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 24 Kwietnia 2006 a ja mam 29 latek i w przyszłym roku stuknie mi trzydzieści i będę miała wilka imprę z tej jakże pieknej okazji i w cale sie nie przejmuje tym bo wyglądam na 25 a wiek mamy XXI Hmm... na tym zdjęciu wyglądasz jeszcze młodziej -tak trzymać ! wiesz w czerwonym wszystkim do twarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Napisano 24 Kwietnia 2006 W ramach tematu wiekowego zakładam klub OLD BOYA / ewentualnie chętne OLD GIRLS chętnie widziane/ - warunek: wiek > 40 ( girlsów nie pytam o wiek) W związku z brakiem innych kandydatur i koniecznością stabilizacji w ramach koalicji zostaję Prezesem. Do obsadzenia mam kilka intratnych stanowisk klubowych ( jestem otwarty na różnego rodzaju propozycje nawet korupcyjne)JAPKA - ze wzgledu na młody wiek zostaniesz szefową młodzieżówki klubu - z tego tytułu należą Ci się rózne przywileje i udogodnienia ( o tym porozmawiamy prywatnie)Czekam na zgłoszenia President of OLD BOYS and GIRLS CLUB in PPRZenon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 Zenuś oj Zenuś znasz mnie nie od dzis i wiesz, że ja chętnie zapisze sie do Old girls Bliżej mi już do 40 niż do 18-tki więc młodzieżowy klub odpada Zresztą z racji ewentualnych spotkań klubowiczów i rozmów na poziomie wolę zapisać się już do Old Girls (spotkania z przewodniczącym) W końcu człowiek zaczyna się starzeć już od 21 roku życia więc ja ewentualny uwiąd starczy mam już daleko posuniety ( 8 lat robi swoje) Jeżeli już nie mogę być prezesem to może skarbnikiem będę hmm Zenuś do zobaczenia na privat mesage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 Could not find oldest privmsgs (inbox) DEBUG MODE SQL Error : 1064 Something is wrong in your syntax obok 'AND privmsgs_to_userid = 561' w linii 6 SELECT privmsgs_id FROM ppr_forum_privmsgs WHERE ( privmsgs_type = 1 OR privmsgs_type = 0 OR privmsgs_type = 5 ) AND privmsgs_date = AND privmsgs_to_userid = 561 Line : 1225File : /home/users/ppr/www.ppr.pl/html/forum/privmsg.php Czy to nie jest wkurwiajace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 Could not find oldest privmsgs (inbox) DEBUG MODE SQL Error : 1064 Something is wrong in your syntax obok 'AND privmsgs_to_userid = 561' w linii 6 SELECT privmsgs_id FROM ppr_forum_privmsgs WHERE ( privmsgs_type = 1 OR privmsgs_type = 0 OR privmsgs_type = 5 ) AND privmsgs_date = AND privmsgs_to_userid = 561 Line : 1225File : /home/users/ppr/www.ppr.pl/html/forum/privmsg.php Czy to nie jest wkurwiajace Japeczko nie Tobie jednej to cholerstwo wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 Could not find oldest privmsgs (inbox) DEBUG MODE SQL Error : 1064 Something is wrong in your syntax obok 'AND privmsgs_to_userid = 561' w linii 6 SELECT privmsgs_id FROM ppr_forum_privmsgs WHERE ( privmsgs_type = 1 OR privmsgs_type = 0 OR privmsgs_type = 5 ) AND privmsgs_date = AND privmsgs_to_userid = 561 Line : 1225File : /home/users/ppr/www.ppr.pl/html/forum/privmsg.php Czy to nie jest wkurwiajace Japeczko nie Tobie jednej to cholerstwo wyskakuje Hmm nie wiem ale mnie to straszliwie denerwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 Do: japka & Vill moze winna temu jest wasza przeglądarka, spróbujcie więc na innej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 wiesz w czerwonym wszystkim do twarzy ...A ten czerwony -to owoc zakazany -? z Drzewka Japkowego poznania Dobra i Złego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 26 Kwietnia 2006 jaro ja jak każda kobieta mam coś z Ewy, dlatego też mogę kusić i owocem z drzewka japkowego dlatego musisz uważać bo zostaniesz zrzucony na ziemie jak Adaśko z raju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 26 Kwietnia 2006 Do: japka & Vill moze winna temu jest wasza przeglądarka, spróbujcie więc na innej Duch to chyba nie jest wina naszej przegledarki bo próbowałam też z kompa na którym była wgrana opera i tez kicha tak jak i w explorer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 26 Kwietnia 2006 moze i tak, ja smigam po Internecie Mozilla Firefoxexplorer jest juz stary i przez to wolno chodzą strony, wirusy sie lapie itp. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 26 Kwietnia 2006 @japka-tzn.jak nie będę uważał to i nie zostanę zrzucony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 28 Kwietnia 2006 jaro nie wiem o co kaman ale pewnie jest sens w tym co napisałeś więc tylko Ciebie pozdrowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 28 Kwietnia 2006 jaro nie wiem o co kaman ale pewnie jest sens w tym co napisałeś więc tylko Ciebie pozdrowie Co to jest "jaro nie wiem o co kaman "?-co do sensu to niekoniecznie -zauważ droga Japko o której godzinie z reguły piszę i zadaj sobie pytanie czy człowiek piszący tak późno może sklecić cokolwiek co by miało ręce i nogi -lubię bawić się słowami-takie nieszkodliwe hobby-ja też pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacko 0 Napisano 30 Kwietnia 2006 Dziś tutaj zajrzałem i widzę, że należę do mniejszości - jeśli chodzi o wiek, mam 36 - ale dużo młodzy duchem, przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maerta 0 Napisano 30 Kwietnia 2006 hej,ja tu po raz pierwszy sie wypowiadam i od razu zaczynam w tak poważnej dyskusji w maju skończę 26 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 1 Maja 2006 To Ty tak samo jesteś z Dolnego Śląska. Jeżeli chcesz to Ci wynajmę dom na wsi bo mam dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maerta 0 Napisano 1 Maja 2006 chcę, ale musi mieć trochę ziemi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 1 Maja 2006 Tzn.? Z 30ha czy raczej jakaś przydomowa działeczka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach