SMOK 0 Napisano 2 Września 2006 Tak Japko strasznie zazdroszcze kobietom że bardzo długo mają 20 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 4 Września 2006 Dzień dobry, kochamcię, juz posmarowałem tobą chleb....bo chodzi o to by od siebie nie upaśc za daleko, nawet jesli między nami wykipi mleko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot 0 Napisano 5 Września 2006 Witam! U mnie 34 latka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 5 Września 2006 Wiek jest malo istotnyważne by człek był robotnyiwestuj pracę w siebiebo inni nie zrobią tego za ciebie oto polityka japkizatykam więc palcem chrapkibiorę się za robotęi twarz smaruję błotemnikt więc nie poznachyba, że objawienia doznaile japka ma latektaki z niej mały gagatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 6 Września 2006 ile japka ma latektaki z niej mały gagatek Przecież piszen poniżej --> 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 7 Września 2006 oj Izydor napisałam tylko, że mam ukończone 21 lat a nie, że obecnie żyję w swoim 21-ym roku życia jednym słowem pudło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 18 Września 2006 a ja w stycziu skończe 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 20 Września 2006 Nie byłoby prościejnapisac że masz 22 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 21 Września 2006 ech jeżeli chodzi o prostotę to pwoeim Tobie Izydorze, że ja prosta 29-letnia dzieczyna jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 21 Września 2006 Trzeba było tak odrazu. Bym się tak nie męczył z tymi wyliczeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 21 Września 2006 i całe szczęście bo z garbatą to tylko w redliny można iść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 21 Września 2006 hahaha.. Ja ja też bym mógł powiedzieć że przedszkole skończyłęm a mam prawie 20 lat. Haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratka 0 Napisano 22 Września 2006 27 czyli w kwiecie wieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM555 0 Napisano 14 Października 2006 a ja mam 22, i jestem nowy na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szylcia 0 Napisano 19 Października 2006 Niestety, 30 stuknęła:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 2 Listopada 2006 31 lat doświadczeń. Ale nie jest źle ,do setki jeszcze daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 3 Listopada 2006 28 za sobą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkopolanin 0 Napisano 4 Listopada 2006 20 równiutkie:)teraz już z górki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 5 Listopada 2006 mamy moze tu jakiegos 40 latka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek1 0 Napisano 5 Listopada 2006 Prawie-36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek 0 Napisano 5 Listopada 2006 28 ale czuje 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Napisano 5 Listopada 2006 34 ale wyglądam na 61Na wygląd to trza se zapracować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HEKTOR 0 Napisano 7 Listopada 2006 witam ja 1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaja 0 Napisano 10 Listopada 2006 ja już pomalu weteranka widzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 14 Listopada 2006 witam ja 1984 ziomal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach