Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ty weź się już lepiej nie odzywaj. chyba u nich w kontraktacji siedzisz i każą Ci pisać takie głupoty

co ty chcesz od nich, porządna firma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po jakim czasie Ci placil ten res drob?? bo ja czekalem ponas 2 miesiace ale wkoncu przelali kase i od tamtej pory z nimi nie handluje. A ty cały czas z nimi handlujesz?? Przeciez w swoim miescie masz ubojnie (DROSED) nie chcesz z nimi wspolpracowac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapłata na dzień odbioru następnego rzutu, tj 13-14 tydzień, ale sami możecie przyznać ,że zawsze ciut więcej płacą i nie cyganią jak Losiowski , nie mam u nich kontraktacji ale pare razy pomogli jak był kryzys, najwyżej nie odbierają telefonów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A po jakim czasie Ci placil ten res drob?? bo ja czekalem ponas 2 miesiace ale wkoncu przelali kase i od tamtej pory z nimi nie handluje. A ty cały czas z nimi handlujesz?? Przeciez w swoim miescie masz ubojnie (DROSED) nie chcesz z nimi wspolpracowac??

mi też pieniądze placą miesiąc po tym jak się umawialiśmy, a jak dzwonię do nich to nigdy Pani Magdy od przelewów nie ma.

Fakt że pomogli mi jak był kryzys i wzięli kurczak - to ich plus.

z Drosedem kiedyś współpracowałem i powiem szczerze że wolę wolny rynek niż tyranie na nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Ty chcesz od tej biednej Magdy, przecież jak nie ma kasy w kasie to co ma przelewać, morze należy się "pochwała" prezesowi ,że nie ma kasy. Ja tam na Madzie nie narzekam bo jest miła i jeszcze mnie nie okłamała, a jak już odbierze telefon to zawsze wiadomo .

że Magda bo uśmiechnięta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Madzia jest zawsze uśmiechnięta to fakt ale obiecywać to Ona też potrafi a termin płatności to dlanich jest kosmos teraz płacą 68 dni.Pani Madzia to nawet niechce rozmawiać z chodowcami i wiecznie jej niema.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym jak animex debica zawinal skrzydla, podpisalem z Resdrob umowe, do 7 dni przeterminowanie, a teraz jak chcialem z drugim kurnikiem to dopiero na wrzesien kontraktuja. A jak na miotle potrzeba to tez przeleja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi