marcin siedlce 0 Napisano 11 Grudnia 2010 Ja trochę z innej beczki - czy Wam Resdrob też tak przeciąga płatności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 17 Grudnia 2010 co ty chcesz od nich, porządna firma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin siedlce 0 Napisano 18 Grudnia 2010 Ty weź się już lepiej nie odzywaj. chyba u nich w kontraktacji siedzisz i każą Ci pisać takie głupoty co ty chcesz od nich, porządna firma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chwedo5 0 Napisano 23 Grudnia 2010 A po jakim czasie Ci placil ten res drob?? bo ja czekalem ponas 2 miesiace ale wkoncu przelali kase i od tamtej pory z nimi nie handluje. A ty cały czas z nimi handlujesz?? Przeciez w swoim miescie masz ubojnie (DROSED) nie chcesz z nimi wspolpracowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 25 Grudnia 2010 Zapłata na dzień odbioru następnego rzutu, tj 13-14 tydzień, ale sami możecie przyznać ,że zawsze ciut więcej płacą i nie cyganią jak Losiowski , nie mam u nich kontraktacji ale pare razy pomogli jak był kryzys, najwyżej nie odbierają telefonów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin siedlce 0 Napisano 27 Grudnia 2010 A po jakim czasie Ci placil ten res drob?? bo ja czekalem ponas 2 miesiace ale wkoncu przelali kase i od tamtej pory z nimi nie handluje. A ty cały czas z nimi handlujesz?? Przeciez w swoim miescie masz ubojnie (DROSED) nie chcesz z nimi wspolpracowac?? mi też pieniądze placą miesiąc po tym jak się umawialiśmy, a jak dzwonię do nich to nigdy Pani Magdy od przelewów nie ma.Fakt że pomogli mi jak był kryzys i wzięli kurczak - to ich plus.z Drosedem kiedyś współpracowałem i powiem szczerze że wolę wolny rynek niż tyranie na nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chwedo5 0 Napisano 27 Grudnia 2010 Nie Dziwię Ci się, bo na wolnych zazwyczaj coś wiecej zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 28 Stycznia 2011 A co Ty chcesz od tej biednej Magdy, przecież jak nie ma kasy w kasie to co ma przelewać, morze należy się "pochwała" prezesowi ,że nie ma kasy. Ja tam na Madzie nie narzekam bo jest miła i jeszcze mnie nie okłamała, a jak już odbierze telefon to zawsze wiadomo . że Magda bo uśmiechnięta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 aga1 1 Napisano 7 Lutego 2011 Pani Madzia jest zawsze uśmiechnięta to fakt ale obiecywać to Ona też potrafi a termin płatności to dlanich jest kosmos teraz płacą 68 dni.Pani Madzia to nawet niechce rozmawiać z chodowcami i wiecznie jej niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 22 Lutego 2011 ????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek1 0 Napisano 22 Lutego 2011 ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakowity 0 Napisano 18 Czerwca 2011 Po tym jak animex debica zawinal skrzydla, podpisalem z Resdrob umowe, do 7 dni przeterminowanie, a teraz jak chcialem z drugim kurnikiem to dopiero na wrzesien kontraktuja. A jak na miotle potrzeba to tez przeleja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 19 Czerwca 2011 chłopaki z res-drob który to napisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach