Jacek81 0 Napisano 28 Grudnia 2010 Witam, Bardzo proszę o opinie na temat prasy belującej krone kr 120.Prasa wygląda jak kr 125. W kr 120 niema wałka za podbieraczem, odrzutnika bel, uruchamianie owijania ręcznie.Czy może ktoś wie jaki wpływ ma brak tego wałka na jakość prasowania? Szybkość, jakość zwijania itp.Mam na oku taką prasę w stanie idealnym, pytanie tylko czy dobrze się nią beluje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morfeusz 0 Napisano 30 Października 2012 witam!!!!Dawno tu nie zaglądałem. Mam taki problem!!! kupiłem niedawno prasę krone kr 120 wydawało mi się ze jest wszystko ok, ale niestety. Przejdę do konkretów. Palce podbieraków wciągają mi słomę, siano do środka podbieraka, tak ze przejadę z 5 metrów i podbierak stoi. czy wie ktoś co to może być za przyczyna????. Kilka osób mi powiedziało ze to możne być przyczyna palców, lub prowadnicy bocznej rolek. czy ktoś mi może doradzić??? co to jest, ????. Może jakieś zdjęcie tej prowadnicy bocznej krone kr120, i palców przy okazji???. gdzie można takie coś nabyć . Pomocy!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach