309LS 0 Napisano 11 Grudnia 2009 Teoria plus Praktyka, to dopiero jest moc... Tak to prawda, tylko niestety w rolnictwie to ma najmniejsze odzwierciedlenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corbol 0 Napisano 24 Stycznia 2010 Jeśli byście uczyli się z ekonomi i porozmawiali z prawdziwymi rolnikami którzy mają wszystką wiedze w małym paluszku zrozumiecie, że rolnictwo w Polsce, a także w UE to kolos na glinianych nogach. Wszystko się wali, starzeje w pada w pęd, wyścig szczurów który prowadzi do niczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik rolnik 0 Napisano 18 Lutego 2010 Uczyliśmy się ekonomi a rolników, którzy mają "wszystką" wiedzę w małym paluszku nie ma. Rolnictwa podobbnie jak medycyny, człowiek uczy się całe życie i nie można powiedzieć, że już się wie wszystko na temat uprawy ponieważ codziennie wchodzi coś nowego, a za tak szybkim rozwojem nawet profesorowie nie mogą nadążyć. Co do wyścigu szczurów, tak jest wszędzie, nie tylko w rolnictwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piterko 0 Napisano 3 Marca 2011 Prośba o wypełnienie ankiety dotyczącej świadomości ekologicznej. Zajmie wam to nie dłużej niż 5 minut.Jest mi to potrzebne do pracy mgr. Wszystkim z góry serdecznie dziękuję http://wyslijto.pl/plik/x3ifmmrz2n Wypełnioną ankietę proszę przesłać na maila piomaniek@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kredyt 0 Napisano 17 Kwietnia 2012 checi do nauki juz coraz mniej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam.A bo i po co się uczyć Mnożenie wykona kalkulator,przepisy wskażą właściwą drogę monitoring błędy wychwyci a służby mundurowe doprowadzą do porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 18 Kwietnia 2012 czym jestem starszy tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze nauka w dzisiejszej polsce do niczego nie jest potrzebna, oczywiscie moge sie mylic bo jestem z tego swiata w ktorym matura znaczyla wiecej niz dzis doktorat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XY 0 Napisano 20 Kwietnia 2012 A ja uważam, że zawsze i wszystkiego warto się uczyć ( oczywiście jeżeli tylko mamy ku temu możliwość ) bo nigdy nie wiadomo co ci się w życiu jeszcze przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 20 Kwietnia 2012 Dokładnie w życiu jest tak jak jest,a moja moja wypowiedż była przenośnią(sarkazmem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaudia.kucharczyk 0 Napisano 28 Grudnia 2022 Myślę, że po gimnazjum możesz iść np do zawodówki i kształcić się w zakresie technik rolnik i rolnik. Sama nauczam tego przedmiotu (kończyłam podyplomowo na WSKZ kierunek nauczanie przedmiotów w zawodach - technik rolnik i rolnik). Uważam, że moi uczniowie po zakończonej edukacji obierają bardzo dobrą ścieżkę i pracują w zawodzie rolnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach