rusek 0 Napisano 4 Stycznia 2011 WITAM!!!Mam problem z swoim władkiem gdy chcę go zapalić to muszę go pompować pompką nawet jeśli zapali to dłuższy czas aż wejdzie na obroty. Postoi z godzinę i tak samo musze pompować mam już dość takiej roboty!!!!Może ktoś mi pomuc czego to jest wina pompy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 5 Stycznia 2011 Może zawór zwrotny się skończył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jumz 0 Napisano 5 Stycznia 2011 witam . prawdopodobnie jest tak jak napisał korsarz ale sprawdz tez wszystkie przewody paliwowe począwszy od zbiornika do pompy czy sa dobrze zacisniete bo moze tam brac lewe powietrze .wykrec zawor zwrotny bo moze tam dostal sie jakich paproch i niedomyka ,przeczyść zawór i mozesz go tez doszlifowac na szkle, tzn na kawalek szkła polóz papier scierny zerowy i delikatnie dotrzyj. jak to niepomoze to bedziemy myslec dalej , ale to niejest wina pompy .pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusek 0 Napisano 5 Stycznia 2011 No dzięki wam za podpowiedzi sprubuje z tym zaworkiem i zobaczymy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach