ela1 0 Napisano 8 Stycznia 2011 Witam.Mam problem bo dostałam dofinansowanie Młody rolnik,a tata nie dostał renty strukturalnej,teraz bedzie nabor na modernizacje i nie wiem co mam zrobic.Z gory Bardzo dziekuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 10 Stycznia 2011 Ela, a w czym masz problem ? Z Twojego zapytania jakoś ciężko wywnioskować o co Ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyno 0 Napisano 15 Stycznia 2011 jesli znajda sie srodki i twoj tata bedzie mial juz decyzje o przyznaniu renty to musisz jak najszybciej zrobic notariusza. masz czas do 28.01. niestety, brutalna administracja, rzucili takie terminy i trzeba sie do nich dostosowac tylko pamietaj! jesli chce dostac rente nie moze ci odpisac wczesniej niz dostanie "wstepna decyzje o przyznaniu renty strukturalnej"!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ela1 0 Napisano 15 Stycznia 2011 Mało czasu zostalo do 28 ,watpie juz ze cos wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ela1 0 Napisano 2 Marca 2011 nie wie ktos kiedy bedzie ogłoszone wyniki rent strukturalnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 2 Marca 2011 Witam.Nie wiem czy o to chodzi ale czy sprawdzałaś tą stronę http://www.arimr.gov.pl/nc/wazne/artykuly/renty-strukturalne-kolejnosc-przyslugiwania-pomocy-w-wojewodztwach-w-2010-r.html?tx_ttnews[backPid]=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach