Aviator 0 Napisano 21 Stycznia 2011 Tak jak w temacie interesuję mnie kupno używanego ciągnika w cenie ok.45tyś zł.Myślę o Massey Ferguson 3050 ale nie moge go znaleźć na allegro więc zwracam sie z uprzejmą prośbą o podanie jakiegoś źródła bądź strony gdzie mogę kupić tę maszynę.P.SCzy uważacie to za słuszny wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aviator 0 Napisano 21 Stycznia 2011 Słyszałem, że seria 30xx ma wadę fabryczną dotyczącą skrzyni biegów.Prawda czy fałsz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 21 Stycznia 2011 Moim zdaniem to raczej ani prawda ani fausz poprostu z biegiem czasu skrzynia się zużywa a dodatkowo są bardzo wrażliwe na olej w przekładni. Znan przypadek gdzie model tej serii po kilku wykiprowaniach różnych przyczep jak się olej dobrze wymieszał nagle przestał jeździć. Zakończyło się na wymianie filtrów i pompy oraz solidnym czyszczeniu skrzyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 21 Stycznia 2011 Tak jak w temacie interesuję mnie kupno używanego ciągnika w cenie ok.45tyś zł.Myślę o Massey Ferguson 3050 ale nie moge go znaleźć na allegro Słabo szukasz http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=MASSEY+FERGUSON+3050&category=78208&country=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aviator 0 Napisano 22 Stycznia 2011 Jestem województwa podkarpackiego i szukam ciągnikow ja najbliżej (podkarpackie,małopolske,lubelskie).A w tych okolicach jest tego malo.A co jest lepszym wyborem MF 3050 czy MF 375 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawdeb 0 Napisano 23 Stycznia 2011 wlaśnie kupuje na PROW nowego ibęde miał na zbyciu 4514 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach