Krzycho 0 Napisano 26 Stycznia 2011 Co sądzicie o paranoi związanej z płatnościami zwierzęcymi. Masa ludzi nie mających zwierząt od kilku lat płatności nadal bierze, a inni mający zwierzęta od trzech lat nie biorą bo ich nie obejmuje. Nabijano się z lepera że wprowadził płatności naliczane za 1 rok wstecz a teraz co? - kolega choduje stado bydła od 4 lat i mu się nie nalerzy!!!!! Tym prof. gdyby dać łopaty toby trzonkami kopali a do rządzenia się biorą. Macie na tą paranoję(jedną z wielu) jakieś pomysły??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 26 Stycznia 2011 Witam . Wałkowaliśmy już ten problem. Dotyczy wielu , między innymi i mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho 0 Napisano 27 Stycznia 2011 Widocznie w dziurze budrzetowej widać jeszcze dno. Zmuszą mnie do wpuszczenia ptaka i bendą same plusy : zero roboty, mało kosztów a kasy dużo będzie. Szykójcie się mieszczuchy na Duńską wiepszowinę i kurczaki z antybiotykami. W tym kraju nic mnie już nie zdziwi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach