andrzej czubkowski 0 Napisano 5 Lutego 2011 Hej czy ktos by pomugł przy ursusie c-330 licho zapala i jest słaby tym bardziej jak ma cos do ciagniencia, swiece zarowe sa dobre,po przejechaniu kawalek zacznie perkotac i nie wchodzi na obroty,filtry paliwowe sa nowe pompa paliwowa nowa i mam nawet po regeneracji i tak samo sie zachowuje ,glowice patrzelismy i zrobilismy nowe gniazda zostala splanowana i zalorzone popychacze nowe, wtryski byli sprawdzone i jest okej,nie mam słow co go boli,na rozrzadzie było nie tak ustawione jak była pompa zakladana i nie zapalil, teraz ma ustawione wedłog znakow na zebatkach i chodzi.Cisnienie na tłokach obydwuch ma rowne 25. jesli ktos wie co morze byc to bym byl wdzienczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtoon 0 Napisano 5 Lutego 2011 może to głupie, ale do filtra powietrza zaglądałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakus% 0 Napisano 5 Lutego 2011 popatrz jeszcze na zawory masz dobrze ustawione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustlik 0 Napisano 6 Lutego 2011 Tłumika nie maż przytkanego i pompka zasilająca dobrze podaje? W baku nic nie zatkało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ormo 0 Napisano 6 Lutego 2011 tak jak kolega mówi zdejmij tłumik i zajżyj w kolektor może masz przytkany.W filtr powietrza też warto luknąć zdemontuj go najlepiej i zobacz jak się zachowa.Wyciągnij może też wężyk z kranika od baku i zobacz czy nie jest przytkany. Troche sie wziełeś od du.. strony jeśli jest jakiś problem zawsze zaczynaj od spraw łatwych rzeczywistych;D A nie już prawie generalke jej zrobiłeś;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 6 Lutego 2011 Napisz coś więcej , jak dymi , jak pali zimny , zacznij na spokojnie jeszcze raz od ustawień rozrządu , i pompy paliwa, i filtr najlepiej odkręć kolektor zobacz czy nie ma tam jakiejś szmaty lub czegoś takiego ,może w trakcie naprawy coś zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winio 0 Napisano 7 Lutego 2011 zgadzam się z kolegami ja miałem taki problem z moją 30ką , był zatkany filtr powietrza po przemyciu w benzynie traktor nie ten a wcześniej był słaby,i nie wchodził na obroty ,dokładnie przemyj filtr CAŁY,siatkę w środku też i pod ,,daszkiem'' tak samo, a i kolektor dolotowy ten z aluminium co do głowicy przykręcony tak samo wymyj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach