hans 0 Napisano 23 Marca 2007 gdzie szukać fotki i filmy ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 23 Marca 2007 Mam ten numer RPT 7/8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 26 Marca 2007 wiec kolego możesz sprawdzic czy jest tam artykuł o zakiszaniu w balotach cylindrycznych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiedd 0 Napisano 27 Marca 2007 Mam wszystkie numery RPT od jesieni 2005 roku. Teraz prenumeruję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 27 Marca 2007 To poratuj kolege Białego, zrób skan potrzebnego mu artykułu i wyślij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 28 Marca 2007 nie ma o tym, tylko przegląd pras zwijających z tej tematyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 28 Marca 2007 no to może chodzi o ten przeglad nowych pras bo cos mówił promotor ze opisywał "nowe" rozwiazania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckywasak 0 Napisano 9 Maja 2007 Ojciec ma top agrarja zgodnie z kierunkiem studiów zaprenumerowałem rolniczy przegląd techniczny bardzo przypadł mi do gustu dodatek Profi, który pojawił się w którymś z ostatnich numerów Top agrar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer z Mazowsza 0 Napisano 9 Lipca 2007 A ja od samego początku prenumeruję AGROmechanikę. I jestem bardzo zadowolony z gazetki. Sam skończyłem uczelnię rolniczą i powiem, że przynajmniej głupot nie piszą. Mam też RPT, więc mogę porównać. AGRO wychodzi trochę drożej od rolniczego, ale wiadomości wg mnie są z najwyższej półki. Wiadomo - jakość kosztuje. Poza tym rpt przychodzi do mnie tak ok. 10 dnia miesiąca, a AGROmechanika 2-3 to najpóźniej. A jak kto się lubi zachwycac plakatami, to w AGRomechanice też są - i to znacznie lepszej jakości niż w rpt, z którego zamierzam zrezygnować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 10 Stycznia 2008 czy ktoś kupuje gazete Nowoczesne Uprawy? czy jest warta polecenia lub jakąś inną polecacie o podobnej tematyce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUZI25 0 Napisano 11 Stycznia 2008 czy ktoś kupuje gazete Nowoczesne Uprawy? czy jest warta polecenia lub jakąś inną polecacie o podobnej tematyceJa miałem okazje czytać kilka numerów Nowoczesnej Uprawy, i tak aż bardzo to ta gazeta to mnie nie zachwyciła!! Może dlatego że wolę czytać o maszynach, niż o polu, no ale każdy ma swój gust!! Ja prenumeruje RPT, i Top Agrar + bydło. Uważam że dla gospodarstwa takie czasopismo o zróżnicowanej tematyce jest najlepsze, a dla młodych polecam RPT!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 11 Stycznia 2008 ja mam top agrar, farmer, rpt, wiadomości rolnicze, tygodnik rolniczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 11 Stycznia 2008 rpt juz prenumeruje teraz przydało by si etroche wiecej o uprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 13 Stycznia 2008 czy ktoś kupuje gazete Nowoczesne Uprawy? czy jest warta polecenia lub jakąś inną polecacie o podobnej tematycePolecam mam ją od pierwszego numeru mądrze piszą . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer z Mazowsza 0 Napisano 15 Września 2008 Widzieliście ostatnią topagre? Ooo matko... chyba już naprawdę nie mają pomysłów o czym by napisać - 15 czy więcej stron o tym co będzie na Bednarach. Za co ja płacę? za przepisywanie strony internetowej PIGMiUR? Wstyd!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer z Mazowsza 0 Napisano 15 Września 2008 I jeszcze jedno - bo zapomniałem - wkurza mnie coraz bardziej, że połowa to reklamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 16 Września 2008 to cały top a co do upraw to też co roku to samo nowinki mieszczą się na jednej stronie w tej gazecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach